07/08/2016

YHTEISTYÖHÖN PUHDISTAMON KANSSA

Kauneus & hyvinvointi, Reseptit

Superfoodit eivät ainoastaan kuulu fitnessmimmien ruokalistalle, vaan ravinnerikkaita ruokia voivat käyttää ihan yhtälailla tavan tallaajat, kuten minä, arjessaan. Terveellinen ruokavalio on itselleni todella tärkeää ja kiinnitän ruoan laatuun jatkuvasti huomiota. Superfoodeiksi kutsutaan ruokia, jotka ovat erityisen terveellisiä sekä vitamiini- että mineraalitiheydeltään ravinnerikkaita. Osana terveellistä ruokavaliota syönkin päivittäin niin kutsuttuja suomalaisia superfoodeja eli mustikoita, herukoita, sieniä, parsakaalia, pinaattia jne.

 

Yhteistyöhön Puhdistamon kanssa_Puhdistamo_kookosöljy_lime_chlorella

 

Suomalaisten ravinnepommien lisäksi olen käyttänyt jo vuosia lisäbuustia antavia muitakin superfoodeja. Päivittäisessä käytössäni ovat muun muassa kookosöljyt, raakakaakao, erinäiset viherjauheet, siemenet, pähkinät ja marjat. Merkkejä sekä tuotteita olen kokeillut laidasta laitaan ja osa on jäänyt pysyvästi ruokavaliooni, osaa puolestaan olen käyttänyt kuuriluonteisesti. Raskaana ollessani jouduin jättämään osan pois ruokavaliostani, sillä niiden puhdistavien vaikutusten takia ne olisivat olleet riski raskaudelle ja kehitysvaiheessa olleelle sikiölle. Myös imetyksen aikana pidättäydyin tietyistä superfoodeista. Nyt kuitenkin ilokseni voin todeta niiden löytäneen takaisin ruokavaliooni.

 

Noin vuoden verran olen käyttänyt pääasiassa vain Puhdistamon tuotteita, todennut ne laadukkaimmiksi kaikista. Aivan huippuluokkaa! Toki muitakin hyviä superfood-merkkejä on ja kokeilemalla löytää itselle varmasti ne sopivimmat ja mieluisimmat. Pidän erityisesti Puhdistamon läpinäkyvästä toiminnasta. Pääsen halutessani tarkistamaan omien purnukoitteni tuotteisiin liittyvät tutkimukset ja yksityiskohdat heidän laatutakuujärjestelmästään. Koskaan en ole kyseistä palvelua tarvinnut, mutta pelkkä tieto tarkistusmahdollisuudesta herättää luottamusta. Iso peukku sille.

 

Kuten otsikostakin käy selväksi, voin ilokseni kertoa, että aloitin juuri Puhdistamon kanssa yhteistyön. Ihan huippua! Tulen yhteistyön myötä jakamaan blogissani hyväksi kokemiani reseptejä sekä lempituotteitani. Ja mikä parasta, myös sinä hyödyt halutessasi yhteistyöstä! Syksyn mittaan on nimittäin luvassa huikeita tuotearvontoja sekä mieletön jatkuva etu, blogini lukijoille jatkuva 10% alennus Puhdistamon tuotteista koodilla 08113. Voit siis näin ollen tutustua lempituotteisiini ja tilata niitä itsellesi SHOPPAA-osion kautta tai mennä suoraan Puhdistamon verkkokauppaan ja tilata mitä vaan heidän valikoimistaan. Alennuskoodilla saat tuntuvan 10% alennuksen loppusummasta ja tuotteet suoraan kotiisi kannettuna. Ihan parasta.

 

Kuuluvatko superfoodit sinun ruokavalioosi?

 

Translation: I started a collaboration with a Finnish superfood company called Puhdistamo. With the code 08113 my blog readers get 10% off of everything. Happy shopping folks

 

Yhteistyöhön Puhdistamon kanssa_Puhdistamo_kookosöljy_lime

2 Comments

 • Maija 09/08/2016 at 09:48

  No tästäpä innostuneena tilasinkin jo jotain, mikä itselle tuttua. Mutta voisi olla mielenkiintoista lukea siitä, miten kaikkia näitä tuotteita voikaan käyttää! Toki mielikuvitus on varmaan rajana, mutta aloittaminen on se vaikein osio.

  Reply
  • Marta 10/08/2016 at 23:17

   Loistavaa Maija! Omia lempparireseptejäni on tulossa pian ja toivottavasti niiden myötä löytyy taas uusia lempituotteita myös sinulle! Myös loistavia arvontoja on luvassa pian 🙂

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.