13/08/2017

VIIMEAIKAISET KUULUMISET

Oma tyyli

VIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoes VIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoes VIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoesVIIMEAIKAISET KUULUMISET_Free People dress_FINSK shoes

Nyt on ollut kiire, sen myönnän. Heinäkuu meni tiukasti linnoittautuneena showroomin seinien sisälle. Helmat vain hulmusivat, kun pyrähtelin vaaterekiltä toiselle, koneelta printterille ja takaisin. Työpäivät eivät nimittäin ole jääneet viimeisen puolen vuoden aikana kahdeksantuntisiin, vaan venyneet paljon pidemmiksi. Myös viikonloput ovat olleet työntäyteisiä nyt kesällä ja sen ainoan vapaa-ajan mitä on löytynyt, olen käyttänyt perheeni kanssa olemiseen (muutamia ystävien syntymäpäiviä lukuunottamatta). Olen ollut myös aika hissun kissun sosiaalisessa mediassa, sillä työt, oma aika ja perhe ovat olleet etusijalla.

Olen varmastikin ystäväpiiristäni ainoa, joka ei tänä vuonna mennyt Flowhun. Mutta sille on hyvä selitys. Kiire ja itsensä etusijalle laittaminen. Ystävien suostuttelut eivät tänä vuonna tepsineet, vaan kuuntelin omia voimiani ja fiilistä. Myös Ruis- ja Ilosaarirock saivat tältä kesältä jäädä, sillä päätin, että nyt ei ole aikaa hukkapäiville (lue krapulassa makoiluun). Saattaaa kuulostaa tylsältä, mutta kun rauta on kuumaa, on sitä taottava. Juhlia ehtii ja kannattaakin silloin, kun siihen on halu. Nyt ei ole ollut. Ja ei se työnteko tunnu pakkopullalta silloin, kun tekee omaa ja varsinkin omaa unelmaa. Hálon menestyksen eteen tekeminen tuntuu todella hyvältä.

Heinäkuu ja koko kesäni hujahti super nopeasti, ihan kuin koko kesää ei olisi ollutkaan. Muistatte varmaan, että kävimme Portugalissa paremman sään toivossa, mutta se jäi haaveeksi. Syksyllä on kuitenkin luvassa monen monta ulkomaanreissua, joissa aurinko on taattu, joten Suomen kesän surkeaa säätä en ole sen enempää jaksanut murehtia. Yksi syksyn reissuista tehtiin tällä viikolla, kun osallistuimme Köpiksen muotiviikoille ja Revolver-messuille. Tulimme takaisin vasta perjantai-lauantaiyönä, joten Flow sai senkin puolesta suosiolla jäädä. Messumatkat vievät aina kaikki mehut, joten viikonloppu on kulunut lähinnä nukkuessa ja Antonin kanssa. Messut menivät todella hyvin ja saimme uusia sekä kansainvälisiä että kotimaisia jälleenmyyjiä! Olen todella iloinen ja ylpeä meistä. Oikealla tiellä ollaan! Revolver-messut olivat ehdottomasti meille oikea valinta brändikattauksen huomioonottaen (samaan aikaan järjestettiin myös CIFF-messut, joita harkitsimme).

Ja niille, jotka miettivät missä kaavussa pyörin ympäri tyhjää Telakkarantaa, niin kyseessä on Free People -merkkinen “haahuilumekko” niin kuin itse tykkään sitä kutsua. Maailman rennoin ja helpoin vaate, jossa pyöriä siellä sun täällä. Jalassa puolestaan FINSKin käsintehdyt nahkakengät. Kokonaisuus, jossa minut saattaa bongata harva se päivä Telakkarannan käytävillä. Ja kuvat on ottanut iki-ihana Domi tietenkin.

Translation: It feels like summer this year has gone in a blink of an eye. Weather wise the summer never even came to Finland, but that’s okay. We’re planning to travel a lot this fall with hálo, so sun is guaranteed at some point. I’ve spent past six months working a lot, which, however, hasn’t felt bad at all. I love being an entrepreneur and work 110% for hálo. Actually we just returned  from the Copenhagen Fashion Week where we attended Revolver trade show. I’m so happy, grateful and proud as we got many new international and Finnish retailers. 

Wearing Free People dress which I’m totally in love with and FINSK hand made shoes. 

kuvat / photos Dominika Montonen-Koivisto

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.