27/01/2016

Vauvan kanssa rannalla

Los Angeles, Vauva & vauvamuoti

 

Pojan pienien varpaiden ensikosketus rantahiekkaan ikuistettiin Malibussa. Ensimmäinen rantapäivä kesti kokonaiset puoli tuntia. Herralla meni totaalisesti hermot, joten kerättiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin, kun mikään ei auttanut.

Vauvan iholle kun ei vielä kolmen kuukauden iässä saa laittaa mitään aurinkovoiteita, oli vauva suojattava auringolta muilla keinoilla. Ostimmekin superkätevän KidCo-merkkisen UV-suojatun teltan, joka toimii myös matkasänkynä. Kevyet, pitkät vaatteet olivat tietenkin paras keino suojata lapsen ohut iho, mutta tämän lisäksi halusimme vielä paikan, missä pojan olisi hyvä kölliä suojassa. Teltassa on ilma-aukot, hyönteisverkot sekä UV-suojattu kangas. Sen saa kasattua pieneen tilaan, joten sitä oli helppo kuljettaa mukana. Todella kätevä, suosittelen tutustumaan!

 

Vauvan kanssa rannalla

Ekan kerran jälkeen alkoi biitsielämä maistua perheen pienimmällekin ja Newport Beachilla oli jo hymy herkässä!

Newport BeachNewport BeachNewport Beach Newport Beach

 

TRANSLATION: We used a KidCo tent for our newborn while on the beach. It has UV protection, air vents and a mosquito net. The best way to protect your baby from the sun, is to use UV protected clothing of course. However, we also wanted a place for him just to chill and lay down. 

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.