19/11/2016

VALONPILKAHDUKSIA

Henkilökohtaista, Oma tyyli

valonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksia

 

Olo on tällä hetkellä jotenkin seesteinen, kevyt ja ihana, aivan kuten nämä kuvatkin. Aamuauringon kajo kirsikkapuiden lomasta kuvastaa itselleni nyt vahvasti uuden alkua, puhkeamista kukkaan ja valtavan paljon energiaa ja onnellisuutta. Uudet tuulet puhaltavat. Jännittävää ja ihanaa samaan aikaan. Olen onnellinen. Energiat ovat tänä aamuna kohdallaan (johtunee tuplashotista kahvissani) ja kiitollisuus on vallannut mielen. Elämä <3

 

valonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksia

valonpilkahduksia

valonpilkahduksia

Aamut merkitsevät minulle puhtaalta pöydältä aloittamista, uusia mahdollisuuksia ja jännitystä. Eilinen on unohdettu, mutta vielä ei tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan. On vain tämä hetki. Rakastan pitkiä viikonloppuaamuja, jolloin voin haahuilla yökkärissä pitkään, juoda kahvia litratolkulla ja syödä hyvin. Arkena tämä harvoin on mahdollista, mutta ajoittain järjestettävissä.

 

En oikein osaa päättää olenko loppujen lopuksi aamuihminen vai yökukkuja. Iltaisin en malttaisi millään mennä nukkumaan, koska on niin paljon tekemistä. Toisaalta aamut ovat ihania ja parhautta on herätä niin aikaisin, kun kaupunki vielä nukkuu.

 

Nämä kuvat otettiin Domin kanssa yhtenä aamuna Helsingin vielä nukkuessa. Muistatteko hullusta päähänpistosta lähteneen idean, jonka toteutimme Domin kanssa aamuviiden aikoihin? Postaus oli nimeltään Hehku, löydätte sen täältä. Sinä samaisena aamuna otimme myös nämä kuvat. Värimaailma H&M’n Conscious Exclusive -malliston silkkimekossa oli prikulleen sama kuin kuvauskohteessa. En tarkalleen tiennyt mitä kuvauspaikalta odottaa, mutta kaikki vain loksahti kohdalleen. Asukokonaisuuden viimeisteli Kalevala Korujen Hehku-sarjan korvakorut ja riipus.

 

Ihanaa aurinkoista lauantaita. Ainakin Helsingissä taivas näyttäytyy tänään yhtä kirkkaana, kun näissä kuvissa.

 

Translation: Life is good. New things are coming up and I couldn’t be more happy and grateful for everything. Enjoy and cherish every moment you have. Good things will come to you. 

 

valonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksiavalonpilkahduksia

 

silkkimekko / silk dress H&M Consious Exclusive

korut / jewelry KALEVALA KORU

nahkarotsi / leather jacket TIGER OF SWEDEN 

korkkarit / pumps STEVE MADDEN

kuavt / photos DMK Photography

1 Comment

 • Tanja Siven 20/11/2016 at 01:00

  Marta…
  Nää sun kuvat ja tekstit, mielettömiä!!!!!
  Toi silkkimekko sun päällä on ihana. Heti kun näät jollain myynnissä niitä- let me know!!
  Sun kirjoituksista tulee niin hyvälle mielelle. Kiiiitos.
  -Tanja

  Reply
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.