19/04/2016

Valkoista ja farkkua

Oma tyyli

valkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukkuvalkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukku_04valkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukku_05valkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukku_01

 

Ystäväni Tuija kirjoitti juuri blogiinsa aiheesta lempivaate ja osuipahan aihe hyvään saumaan. Nimittäin tämä valkoinen paita on ollut viime viikot todellinen luottovaatteeni. Niin rakastettu, että se piti oikein ikuistaa kameran muistikortille. Paita on päätynyt päälleni harva se päivä siitä lähtien, kun toissa viikolla kävin sen ostamassa H&M Conscious Exclusive -mallistosta! Kyseessähän ei siis ole mikään sen ihmeellisempi master piece, mutta jotenkin ihan super kiva yksilö! Valkoinen pusero, jossa on sitä jotain. Paidasta saa kaulukset pystyyn, joten pappilookkikin onnistuu alta kymmenen sekunnin, mutta näihin kuviin halusin jättää napit ja narut vapaasti auki.

 

Kuvan asu on kokonaisuudessaan sellainen, jossa viihdyn todella hyvin. Hiukan asua muunnellen, vuodenajasta riippuen, kokonaisuus toimii, aina. Syksyllä ja talvella tämä kyseinen kombo – farkut, valkoinen kauluspaita/ pusero, nilkkurit ja laukku yhdistettynä villakangastakkiin toimii täydellisesti. Auringon myötä kauluspaita vaihtuu valkoiseen t-paitaan, talvitakki nahkarotsiin, nilkkurit piikkareihin ja huuliin lisään punaa. Kesä, tule jo!

 

Mikä sinun lempivaatteesi on tällä hetkellä?

 

Translation: My favorite outfit at the moment – white shirt with jeans. Simple as that. When the summer arrives, I’ll just switch the white shirt into a white tee and boots into pumps. Love this simplicity.  

 

valkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukku_07valkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukku_09valkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukku_06valkoista ja farkkua_H&M_Conscious_Exclusive_valkoinen_kauluspaita_Levis_farkut_Zara_nilkkurit_Chloé_laukku_010

 

paita / shirt H&M Conscious Exclusive

aurinkolasit / sunglasses RAY-BAN

farkut / jeans LEVI’S

kengät / boots ZARA

laukku / bag CHLOÉ

takki / coat ASOS

 

kuvat / photos: Muotikuiskaaja

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.