04/01/2018

UUSI VUOSI, UUDET TUOKSUT

Kauneus & hyvinvointi, Pakko saada

UUSI VUOSI, UUDET TUOKSUT_Maison Margiela_REPLICAUUSI VUOSI, UUDET TUOKSUT_Maison Margiela_REPLICA

Uusi vuosi tietää monelle muutosta. Ainakin puheen tasolla. Asetetut lupaukset ruokavalion ja liikkumisen suhteen ovat usein kovat, joskus ehkä jopa epärealistiset. Mutta muutoksia voi tehdä muillakin osa-alueilla kuin syömisen ja liikkumisen saralla.

Kuten olen aiemmin kirjoittanutkin, olen hieman ronkeli hajuvesien suhteen. Olen todella tarkka mitä käytän ja vuosia minussa tuoksui Chloé’n Love, joka on edelleen yksi suosikeistani. Syksyllä Köpiksestä mukaani tarttui pitkän harkinnan jälkeen Byredo’n Bal D’Afrique, joka sekin osoittautui oikeaksi valinnaksi.

Nyt remmiin on päätynyt yllätyksekseni muutama uusi tulokas. Nimittäin Maison Margielan REPLICA-tuoksut ovat uusimmat pullot, jotka löytyvät nyt kaapistani. Sain valita mieleiseni heidän laajasta valikoimastaan ja valinta oli aika vaikea. Yllätyksekseni tuoksuista löytyi todella monta suosikkia.

Heidän tuoksumaailmansa ei ole se perinteisin, sillä tuoksut heijastavat henkilökohtaisia muistojamme ja  vievät ajatukset muistoihin, itselläni joidenkin tuoksujen kohdalla aina kauas lapsuusaikoihin saakka.

 

UUSI VUOSI, UUDET TUOKSUT_Maison Margiela_REPLICA
UUSI VUOSI, UUDET TUOKSUT_Maison Margiela_REPLICA

 

Ykkösvalintani oli ‘Lazy Sunday Morning’. Ihana sekoitus kieloa, appelsiininkukkaa ja valkoista myskiä, josta tulevat mieleen vastapestyjen lakanoiden tuoksu ja pitkät sunnuntaiaamut sängyssä. Ihana!

 

‘Lipstick On’ vie ajatukseni puolestaan lapsuuteen, kun pienenä tyttönä tutkin äitini meikkipussin sisältöä. Muistan, kuinka meikkipussissa tuoksui puuterin ja huulipunan sekoitus ja tämä kyseinen tuoksu vie minut suoraan samaan tunnelmaan. Tuoksuu ihanalta pullosta, mutta iholla vielä astetta paremmalta! Todella ainutlaatuinen ja ihana tuoksu.

 

‘By the Fireplace’ on puolestaan ihana sekoitus puuta ja kastanjaa. Hajuvedessä tuoksuu ihana savu ja on suunniteltu unisex-tuoksuksi. Myös mieheni käyttää tätä tuoksua.

 

UUSI VUOSI, UUDET TUOKSUT_Maison Margiela_REPLICA

 

Ihastuin myös täysin ‘Beach Walk’ -tuoksuun, joka on ehdottomasti hankintalistalla piakkoin. Tuoksussa on ihana aurinkovoiteen, kookoksen ja beachin tuoksu. Kaipaan tällä hetkellä niin paljon auringon alle, että ajattelin lievittää tuskaa tällä ja matkata aurinkoon joka ikinen päivä. Ah!

Näillä tuoksuilla starttaan vuoden 2018! Jos en muita lupauksia uuteen vuoteen tee, niin lupaan ainakin tuoksua ihanalta! Fiilistelemään ja matkalle omiin muistoihin pääsee Stockmannilla, jossa REPLICA-sarja on myynnissä.

 

Translation: My latest three – ‘Lazy Sunday Morning’, ‘Lipstick On’ and ‘By the Fireplace’ from Maison Margiela.

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.