24/02/2018

UUSI ELÄMÄ

Henkilökohtaista, Vauva & vauvamuoti

 

Hän ♥.

 

Moni ei tiennyt minun edes olevan raskaana ja olenkin saanut monen monta “monttu auki” -reaktiota tyttömme syntymän johdosta. Missä välissä? Miten on mahdollista? Miten olet jaksanut? on kuulunut monen suusta – olinhan tullut raskaaksi melkein samalta istumalta, kun lanseerasimme hálo‘n. Näin jälkikäteen miettien aikamoinen puserrus, mutta aika meni kuin siivillä. Syksy oli niin työntäyteinen ja täynnä reissuja, etten ehtinyt liikaa miettiä tai analysoida vointiani ja raskaana olemista. Oli itseasiassa hyväkin, etten ehtinyt, sillä en itse nauti kauheasti odotusajasta, vaikka molempien raskauksien kohdalla kaikki on mennyt hyvin. Melko malttamattomana ihmisenä ottaisin lapsen mielellään heti syliini, ilman yhdeksän kuukauden odotusaikaa. Löytyykö muita yhtä malttamattomia tapauksia ruudun siltä puolen?

 

En tehnyt raskaudestani julkista, vaan halusin pitää tiedon niin pitkään kuin mahdollista itselläni, fiilistellä, nauttia ja antaa odotukselle rauhan. Ainoastaan ne, joiden kanssa olen ollut tekemisissä ja ketä olen eri tilaisuuksissa työni puolesta nähnyt saivat tietää ilouutiset.

 

Nyt hän sitten on täällä. Tyttömme syntyi viime viikon torstaina klo 10 ja tasan viikko sitten pääsimme kotiin. Fiilis on sanoinkuvaamattoman onnellinen ja kiitollinen. Näin on hyvä.

 

Translation: Our newborn ♥. Feeling extremely happy and grateful. 

3 Comments

 • Nina 24/02/2018 at 21:07

  ❤️

  Reply
  • Marta 03/03/2018 at 10:30

   ❤️

   Reply
 • Adam 07/03/2018 at 00:49

  Mahtava postaus ja mahtava look! Ja miksei persikan värinen paita kävis violettien hiusten kanssa? 😀 Mitä psykedeelisempi kombo, sitä parempi! Vai miten se meni Ihana muuten huomata, miten sun tekstit ja blogin fiilis ylipäätään on muuttunut viimeaikoina jotenkin rennommaksi ja iloisemmaksi (tai ainakin mun mielestä on!). En tiiä ootko huomannut sitä itse, mutta ainakin lukijana musta tuntuu, että sun persoona tulee nykyään enemmän ja värikkäämmin esiin, mikä on aivan mahtavaa! Ei siis sillä, etten olisi pitänyt sun aikaisemmista postauksista, sillä ne on kans ollu tosi hyviä, mut you know. Keep up the good work ja mahtia viikkoa sinne! 🙂

  Reply
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.