18/06/2017

TURVALLINEN RUSKETUS

Kauneus & hyvinvointi

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster_turvallinen rusketus

 

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, niin olemme suuntaamassa ensi viikolla Portugaliin. En itse suuremmin ole mikään älytön auringonpalvoja, joten hankin rusketukseni mieluummin purkista. Päivettynyt iho on kaunis ja terveen näköinen ja omani palaa lähes aina auringon alla suojakertoimista huolimatta, jos yritän saada päivetystä perinteisin keinoin. Niinpä luotan Clarins Radiance-Plus Golden Glow Boosteriin.

 

Tätä itseruskettavaa boosteria voi sekoittaa mihin tahansa omaan voiteeseen. Lisää vain 4-6 tippaa (riippuen miten vahvan rusketuksen haluat) omaan kasvo- tai vartalorasvaan ja huomaat kuinka sekoitus antaa iholle asteittain tummemman sävyn. Monissa itseruskettavissa on todella ärhäkkä tuoksu, joista en välitä, mutta tässä tuotteessa ei ole sitäkään ongelmaa. Clarins myy erikseen boosteria sekä kasvoille että vartalolle, mutta käytän itse tätä vartalolle tarkoitettua boosteria myös kasvoille, sillä sisällöllisesti en huomannut niissä olevan mitään eroa! Luottotuotteeni.

 

Translation: Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster is my latest obsession for self-tanning. Just apply 4-6 drops into your own face cream or body lotion and you’ll get a nice and safe tan. Loving this product! 

2 Comments

 • Rakkaudella, Hannele 04/07/2017 at 16:25

  Itse kokeilin pitkästä aikaa suihkurusketusta ennen lomaa ja hippasen on hommat kehittyneet sitten Friends-Rossin aikojen. Mahtava keksintö, jonka ansiosta bikineissä oli huomattavasti mukavampi olo :).

  Terkkuja!

  Hannele

  Reply
  • Marta 25/07/2017 at 10:58

   Hahhaahaa, se Frendit-jakso on mahtava :D!! En ole itse käynyt vuosiin suihkurusketuksissa, mutta se on mahtava apu.

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.