26/04/2016

TOINEN MAHDOLLISUUS

Henkilökohtaista, Kauneus & hyvinvointi

 

Muistatteko, kun kirjoitin kahdeksan viikkoa sitten, että aloitan Lifted Fit -valmennuksen. Että olisi aika vaalia omaa hyvinvointia, saada treenirutiini taas päälle (sitä tunnetta, että on pakko päästä urheilemaan) ja hioa ruokavalio viimeisen päälle kuntoon. Niinpä. No niin ei käynyt. Ainakaan kaikkia edellä mainittuja.

 

Toinen_mahdollisuus 01

 

Ruokavalio ja ruokailutottumukset ovat itselläni mielestäni ihan terveellä tolalla ja tiedän mitä pitäisi syödä, että voin hyvin ja pysyn energisenä. Olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja kroppaani ja uskon tietäväni mikä minulle sopii ja mikä ei. Vielä on petrattavaa säännöllisten ruokarytmien sekä veden juomisen suhteen. Jos en kanna vesipulloa mukanani koko ajan, niin unohdan yksinkertaisesti juoda! Tiedän, ihan käsittämätöntä! Tämän lisäksi on päiviä, kun kahvia kuluu litratolkulla ja syöminen vain unohtuu. Olen sitä stressaajatyyppiä, joka ei todellakaan syö, jos on kiire tai jokin asia painaa mieltä. Silloin ei vain yksinkertaisesti ruoka maistu, paitsi jos joku tuo sen nenäni eteen ja pakottaa syömään. Okei, ja nyt kun kirjoitin kaiken näin auki, niin tajuan, että ehkä omassa syömisessäni on sittenkin vielä hiottavaa..

 

Toinen_mahdollisuus 02

 

Se, että Lifted-valmennus ei mennyt niinkuin omassa päässäni olin sen kuvitellut, ei tarkoita, että se olisi mennyt hukkaan tai kokonaan päin peetä. Sillä osa-alue, jossa kuluneen valmennuksen aikana onnistuin, oli nimenomaan ruokavalio. Opin jälleen kerran nippelitietoa ruoan laadun ja määrän merkityksestä, jota en ollut koskaan tullut edes ajatelleeksi, vaikka paljon asioista tiedänkin ja pidän itseäni astetta valveutuneempana tämän asian suhteen. Mukaan tarttui myös uusia lempparireseptejä, joita aina oman maun mukaan hiukan varioin.

 

Toinen_mahdollisuus

 

Mielestäni yksi parhaista seikoista Liftedin valmennuksessa oli, että mikään ei ollut ehdotonta. Niin ruokavalio kuin treenitkin pystyi tekemään oman aikataulun mukaan ja varioiden. Samaan aikaan Lifted-valmennuksen aloittaneiden tsempit ja energia tarttuivat ja meininki oli ihan huikeaa valmennukseen osallistuneiden ja valmentajien kesken suljetuilla keskustelufoorumeilla!

 

Mutta kaikki ei tosiaan mennyt valmennuksen kanssa putkeen tai ainakaan niin, miten olin sen ajatellut. Ja se oli urheilu. Jep. Tämä nyt saattaa kuulostaa jonkun korvaan selitykseltä, mutta heti valmennuksen alussa minulle pamahti kolme viikkoa (!!) kestänyt flunssa ja kuumeilin vähän väliä. Tautia pitkitti tietenkin se, että olin kipeänä Pariisin messuilla töissä (yrittäjä ei pidä saikkua) ja levätä en ehtinyt juuri laisinkaan. Taudin selätettyäni tein alkutestit, aloitin treenaamisen ja boom! Uudestaan! Kipeänä taas! Niin hullua, koska en edes muista milloin olisin ollut viimeksi sairas. Niinpä treenit menivät pyllylleen, enkä ehtinyt enää millään muiden kelkkaan sillä intensiteetillä, jolla olisin halunnut.

 

Niinpä on toisen mahdollisuuden aika! Ihmiset tarvitsevat joskus toisen mahdollisuuden, vai mitä?

 

Niin myös minä.

 

Toinen_mahdollisuus 05

 

Toinen mahdollisuus. Sen suon itselleni ilman, että sättisin itseäni epäonnistujaksi. Jos elämä on jotain tähän mennessä opettanut, niin se on armollisuutta itseäni kohtaan. Toteankin tähän “olosuhteet huomioon ottaen hienosti meni, let’s do it again!”

 

Ilmoittauduin mukaan 9.5. alkavaan valmennukseen, enkä malta odottaa! Tuu mukaan!

 

Translation: As I wrote about eight weeks ago that it was about a time to get my shit together and start training and eating well again. Well..that didn’t actually go as planned. Long story short. I was sick for four weeks in total (out of the eight that the Lifted Fit training lasted). However, I managed to keep my diet on track. Will start a new Lifted training 9th of May, woop!

 

kuvat / photos – kuka muu muka, kun DMK Photography

4 Comments

 • Anna R. 27/04/2016 at 04:17

  Loistava asenne! Jos ei ekalla kerralla mennyt niin kuin piti, niin uusi yritys vaan! Tsemppiä ja toivottavasti sairastelut on takanapäin 🙂

  Reply
  • Marta 02/05/2016 at 22:38

   Kiitos Anna! Innolla uuteen yritykseen :)!

   Reply
 • Maija 27/04/2016 at 06:31

  No näin just! Ei pidä heittää hanskoja tiskiin jos ei nyt ekalla kerralla meekään putkeen. Vaikka ei ois ollu mitäån sairasteluakaan

  Reply
  • Marta 02/05/2016 at 22:37

   Niin totta!

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.