20/03/2016

Tämän kesän hittikengät

Vaatekaappini

Fiona_babouche_Terhi_Pölkki_black_musta_

 

Uskallan melkein väittää, että tässä ovat tämän kesän hittikengät – marokkolaishenkiset lipokkaat! Vastaavia malleja kun on näkynyt muun muassa A.P.C.n, Guccin sekä Celinén SS16 mallistoissa sekä muotiviikkojen aikaan milloin kenenkin fashionistan jalassa.

 

Omat versioni marokkolaishenkisistä lipokkaista ostin suomalaiselta kenkäsuunnittelijalta Terhi Pölkiltä. Ostin nämä samantien, kun Terhi sai SS16 malliston käsiinsä, vaikka kesästä ei siinä vaiheessa ollut tietokaan. Kyseinen kenkä on niin simppeli käyttää asun kuin asun kanssa, että uskoin niiden myyvän loppuun alta aika yksikön. Ja niinhän ne möivätkin. Terhi sanoi, että lisää kokoja olisi tulossa ensi viikolla.

 

Translation: I have a gut that Moroccan inspired slippers will be a hit this summer! Different versions popping up on SS16 collections (check out for example A.P.C., Gucci and Celiné) and street style photos from fashion weeks seem to prove me right. I got mine from a Finnish shoe designer Terhi Pölkki.

 

Terhi_pölkki_Fiona_babouche_black_musta_Moroccan_Fiona_babouche_Terhi_Pölkki_black_musta.jpgTerhi_pölkki_Fiona_babouche_black_musta

Fiona Babouche lipokkaat / slippers TERHI PÖLKKI

saatavilla myös sinisenä / available also in ocean blue

2 Comments

 • Anna 20/03/2016 at 16:39

  Ihanat!

  Reply
  • Marta 23/03/2016 at 18:01

   Kiitos, samaa mieltä! Tämä malli myös esim. konjakinruskeana tai harmaana toimisi varmasti..

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.