03/05/2017

TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA

Oma tyyli

TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious Exclusive TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious Exclusive TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious ExclusiveTAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious Exclusive TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious ExclusiveTAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious Exclusive TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious Exclusive TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious Exclusive TAKKI, JOKA KÄÄNTÄÄ KATSEITA_H&M_Conscious Exclusive

 

Takki, joka kääntää katseita. Se on tässä. Takki, jota en ole juurikaan käyttänyt (älkää kysykö miksi, koska en itsekään tiedä), mutta joka tulee säilymään vaatekaapissani varmasti hamaan tulevaisuuteen saakka, koska se on niin kaunis. Jacquardi-kankaat ja kultalangat puhuttelevat minua todella! Rakkautta ensi silmäyksellä.

 

Translation: Coat that always gets compliments. Haven’t been using it much and don’t ask me why, cause even I don’t know. Anyhow, in general I’m totally in love with jacquard fabrics and golden threads.

takki / coat H&M Conscious Exclusive

kengät / shoes FINSK

kuvat / photos: Dominika Montonen-Koivisto

HUOM! Muistatteko superkirppiksen, jonka pidimme alkuvuodesta muun muassa Pupulandian Jennin ja Asennemedian Ullan kanssa? Kevät-editio on luvassa ja superkirppis VOL 2 on täällä, nimittäin lauantaina 6.5. kokoonnumme taas yhteen myymään ylimääräiseksi jääneet aarteemme pois (tapahtuman Facebook-eventiin pääset tästä). Myymässä itseni lisäksi ovat Jenni, Ulla ja Anu. Kannattaa siis suunnata Jääkärikadulle tulevana lauantaina! Maksutavaksi käyvät Mobile Pay ja käteinen. Nähdään!

1 Comment

  • Maija 03/05/2017 at 06:39

    Upee takki!!!

    Reply
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Instagram has returned invalid data.