08/07/2016

SYY BERLIININ MATKAAN

Henkilökohtaista, Saksa

BerliiniBerliini 01Berliini 02

 

Viimeiset viikot ovat olleet niin kiireiset matkojen ja muiden töiden suhteen, että hyvä jos olen ehtinyt nipin napin konetta avaamaan. Mutta nyt loppuu blogihiljaisuus. Normaali arki ja koti ovat enemmän kuin tervetulleita taas vähäksi aikaa. On aika purkaa hieman viimeisten viikkojen tapahtumia.

 

Tosiaan Puolan sukuloinnin ja juhannuksen jälkeen nokkamme suuntasi Berliiniin ja siihen oli yksi ja ainut syy – yhtye nimeltään Coldplay. Coldplay lukeutuu lempibändeihini kautta aikojen. Heidän kappaleisiinsa ja niiden sanoituksiin liittyy niin monta muistoa itkuineen ja nauruineen, että oli jo aikakin nähdä heidät livenä. Olen kuumeisesti, jo vuosia, seurannut yhtyeen keikkakiertuekalenteria, mutta vasta nyt onnistuin olemaan samalla pallon puoliskolla heidän kanssaan. Ja myönnettävä on, että itkuhan siinä pääsi, kun ensimmäiset soundit kajahtivat ilmoille Berliinin historiallisella Olympiastadionilla. Ja edelleen pääsee, kun katson keikkataltiointeja. Aivan huikea keikka, aivan huikea Chris Martin.

 

Tämän kappaleen myötä oikein ihanaa viikonloppua sinulle.

 

Translation: Reason for our Berlin trip was very simple. One word – Coldplay. One of my favorite bands of all time. And yes, I cried. And still do. Happy weekend to you. 

 

Video: Youtube by Sebastian Bruning

Berliini 05 Berliini 06 Berliini 07

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.