11/06/2017

SUNNUNTAIRITUAALI

Kauneus & hyvinvointi

sunnuntairituaali_Mádara

 

Sunnuntairituaaleihini kuuluvat saunominen ja kasvojen sekä kropan kuorinnat ja naamiot. Tykkään valmistautua uuteen viikkoon karistelemalla kuluneen viikon saasteet ja kuonat hoitamalla itseni niin ulkoisesti kuin sisäisestikin kuntoon. Saunassa pääsen rauhoittumaan ja olemaan yksin ajatusteni kanssa. Nollaan kuluneen viikon ja käyn usein mielessäni läpi seuraavan viikon suunnitelmat ja menot.

 

Kasvojen hoidon puolella tämän hetken suosikkituotteisiini kuuluvat ehdottomasti Mádaran kuorintavoide exfoliating oil-to-milk scrub, joka on ihana öljypohjainen kuorinta ja tuoksuu aivan taivaalliselta, sekä kosteuttava ja samettinen SOS instant moisture + radiance hydra mask -kasvonaamio. Kasvoni eivät kestä kovin rakeisia ja rajuja kuorintoja, joten tämä Mádaran kuorinta on kiilannut suosikkituotteitteni kärkeen. Suosittelen testaamaan, jos kyseinen tuote ei ole sinulle jo ennestään tuttu.

 

Translation: I like to pamper myself on Sundays and get myself ready for the next week, both body and mental wise. My Sunday rituals include long sessions in sauna and different kinds of body and face scrubs and masks. My favorite face scrub and mask are from Mádara. Try exfoliating oil-to-milk scrub and SOS instant moisture + radiance hydra mask, both feel and smell amazing! 

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.