14/10/2016

SINISTÄ JA KULTAA

Oma tyyli

sinistä ja kultaa_BALMAIN_X_H&Msinistä ja kultaa_BALMAIN_X_H&M

 

Ajattelin, että kesän jälkeen tahti rauhoittuisi. Meno ei kuitenkaan ole juurikaan hiljentynyt, vaan syksy on täyttynyt mitä ihanimmista syntymäpäiväjuhlista, tilaisuuksista ja gaaloista. Tänään suuntaan illemmalla The Blog Awardseihin ja ensi viikolla luvassa on ELLE Style Awards. Viime viikonloppuna juhlimme puolestaan ystäväni pyöreitä ja asuni niistä kinkereistä on tässä.

 

Ostin BALMAIN x H&M -mallistosta kyseisen paidan (muutaman muun ohella..). Pakko myöntää, mutta se on päälläni ensimmäistä kertaa, vaikka yhteistyömallistosta on kulunut jo tovi. Kampanjan kuvat pyörivät aikoinaan niin tiuhaan tahtiin joka paikassa, että sain koko mallistosta loppujen lopuksi yliannostuksen. Niinpä paita jäi odottelemaan tähtisumun laskeutumista ja oikeaa hetkeä. Paidassa tapahtuu sen verran, että yhdistin sen silkkihousuihin, joista ovat tulleet ehdottomasti luottohousuni. Sopivat mielestäni tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Paita sai illan aikana paljon kehuja ja pidän siitä itsekin huikeasti! Sinisen ja kullan yhdistelmä toimii ja detaljit ovat kauniit.

 

Translation: Fall has been full of events, birthday parties.. just name it. This is what I wore to my friend’s birthday party last weekend.  

 

sinistä ja kultaa_BALMAIN_X_H&Msinistä ja kultaa_BALMAIN_X_H&Msinistä ja kultaa_BALMAIN_X_H&Msinistä ja kultaa_BALMAIN_X_H&M

paita / top BALMAIN x H&M

silkkihousut / silk pants VERONICA B. VALLENES

shoes / kengät HÖGL

korvikset / earrings H&M

kuvat / photos DMK Photography

2 Comments

 • Kriselda 14/10/2016 at 09:19

  Ihana paita ja ihanat kuvat!

  Reply
  • Marta 17/10/2016 at 15:21

   Kiitos Kriselda <3

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.