07/10/2016

SEURAAVAKSI LUKULISTALLA…

Inspiraatio, Koti & sisustus

seuraavaksi lukulistalla_dsc2051

Tässäpä vino pino kirjoja, joita minun on pitänyt jo tovi aloittaa lukemaan. Mukana vanhoja sekä uusia, sillä olen törmännyt vähän väliä mitä ihanimpiin kirjoihin, kaapannut ne mukaani ja uskonut löytäväni aikaa niiden lukemiseen. Kirjaan syventyminen kannesta kanteen tuntuu tällä hetkellä kuitenkin jokseenkin haastavalta, joten olen aloittanut pienin askelin, pläräillen ja inspiroituen. Kevyttä lukemista, koska aikaa ja keskittymiskykyä työntäyteisen syksyn keskellä ei vain tunnu löytyvän.

 

seuraavaksi lukulistalla Sara's Australia raikas ruokamatka

SARA’S AUSTRALIA – RAIKAS RUOKAMATKA, Sara La Fountain

Upean Saran ruokamatka Australian halki on niin inspiroiva, että matkakuume iski saman tien, kun avasin kannen. Kirjan reseptit näyttävät ja kuulostavat herkullisen hyviltä, joten niitä on pakko päästä testaamaan pian. Ehkäpä jo tänä viikonloppuna!

(Suomalainen kirjakauppa, 32,95€)

 

seuraavakasi lukulistalla Exclsv Maryam Razavi

EXCLSV, Maryam Razavi

Tämä inspiroiva opus on ollut kirjahyllyssäni jo tovin. Maryam on koonnut aimo annoksen inspiraation lähteitä yksiin kansiin. En malta odottaa, että pääsen käpertymään sohvan nurkkaan ja tutkimaan kaikkien haastateltavien tyylejä astetta tarkemmin. Kirja on kaiken lisäksi niin kaunis ja tyylikäs, että sitä sopii pitää ilolla esillä. Se istuu kuin nenä päähän meidän mustavalkoharmaaseen sisustukseen.

Suomalainen kirjakauppa, 19,95€

 

seuraavaksi lukulistalla Herkku ravintorikasta ruokaa koko perheelle

HERKKU – RAVINTORIKASTA RUOKAA KOKO PERHEELLE, Hanna Stolt

Ah, tämä on mahtava. Oma ruokafilosofiani yksissä kansissa ja perheen pienimmät huomioonottaen. Enää ei tarvitse pähkäillä mitä tänään syötäisiin. Pidän selkeästä jaottelusta – suolaista, makeaa ja makeampaa. Hmm, erityisesti makeampaa osio houkuttelee kovasti..

Suomalainen kirjakauppa, 24,95€

 

seuraavakasi lukulistalla Aidosti Kaunis Katja Kokko

AIDOSTI KAUNIS, Katja Kokko

Mikä opus! Suorastaan luonnonkosmetiikan sekä ihonhoidon raamattu! Syön puhdasta ja ravintorikasta ravintoa ja nyt on aika tutustua luonnonkosmetiikkaan oikein toden teolla. Kärsin sekä couperosa- että kosteusköyhästä ihosta ja nyt haluan todella löytää vinkit niiden selättämiseen. Kiinnostuksen kohteena myös erityisesti eteeriset öljyt. Katja Kokko, hurraa!

Suomalainen kirjakauppa, 19,95€

 

seuraavakasi lukulistalla Mitä jokaisen naisen tulee tietää sijoittamisesta

MITÄ JOKAISEN KOTIÄIDIN (JA MUIDENKIN NAISTEN) TULEE TIETÄÄ SIJOITTAMISESTA, Ninni Myllyoja & Emilia Kullas

Tämä kirja on ollut kirjahyllyssäni jo vuosia ja olen päässyt siinä vasta puoleen väliin asti. En tiedä mitä sitten tapahtui. Syytän kiirettä. Mikä helppo tekosyy. Olen yrittäjänä sijoittanut eri rahastoihin ja pyrkinyt sitä kautta säästämään tulevaisuutta varten, mutta nyt olisi aika omalle tilinpäätökselle, tehdä shokkianalyysi ja katsoa missä mennään. Äitiysloma ja kotona vietetty aika lapsen kanssa eivät kerrytä eläkettä, joten tästä oppaasta saa hyvät vinkit oman varallisuuden kasvattamiseen.

Suomalainen kirjakauppa, 14,95€

 

seuraavaksi lukulistalla JHT musta lammas

JHT MUSTA LAMMAS, Mikko Aaltonen

Ja kirsikkana kakun päällä JHT musta lammas. Sain uunituoreen kirjan keskiviikkona kirjan julkkaribileistä ja olen rohmunnut siitä jo muutaman luvun. Jare Henrik Tiihosen elämänkerta lupaa paljastaa kaiken ja voin kertoa, että tämä kirja vie mennessään.

Suomalainen kirjakauppa, 27,95€

 

Translation: A pile of books I’ve been dying to get my hands on. 

4 Comments

 • Maija 07/10/2016 at 21:32

  Sieltäpä eti makeampaa korvaajaa mutakakulle:)

  Reply
 • Tuija 08/10/2016 at 19:24

  Mä painostan sua lukemaan nopsasti ton kotiäidin sijoittamiskirjan. Lainaan sen sulta sitten! 🙂

  Reply
  • Marta 17/10/2016 at 15:22

   Sovittu!

   Reply
 • Maija 10/10/2016 at 12:22

  Voisit oikeastaan tehdä tiivistelmät noista lukemistasti asioista, varsinkin noista sijoittamisasioista:)

  Reply
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.