24/01/2016

RUNYON CANYON

Kauneus & hyvinvointi, Los Angeles

Runyon Canyon L.A.Runyon Canyon TrailMarta at Runyon Canyon 01The benchNike at Runyon Canyon

 

Lomalla tai ei, treenaamaan on päästävä. Ainakin vähän.

Olimme kuulleet paljon hyvää Runyon Canyonista ja viimeistään, kun kävimme moikkaamassa Strictly Stylen Hannaa Manhattan Beachillä ja puheeksi tuli kyseinen paikka, vakuutuimme, että kiipeäisimme kukkulalle.

Kyseessä on ilmainen ulkoilureitti aivan Hollywood Hillsien lähistöllä muutaman korttelin päästä Hollywood Bulevardista. Sinänsä nyppylässä ei ollut mitään ihmeellistä, mutta maisemat olivat hienot! Sekä Hollywood-kyltti että Los Angelesin skyline näkyivät upeina horisontissa. Oli ihanaa päästä kaiken hälinän keskeltä yht’äkkiä hiljaisuuteen ja nauttia vain maisemista.

Saavuimme Runyon Canyonille heti aamusta, jolloin porukkaa ei vielä ollut liikaa. Näin onnistuimme löytämään autollekin parkkipaikan kadulta sisäänkäynnin läheltä (HUOM! Parkkipaikkoja on todella naftisti, joten mene ajoissa). Reittejä on valittavana kolme ja me vedimme tällä kertaa keskitason reitin. Lämpömittari näytti kyseisenä päivänä +32 astetta, mutta se ei menoa liikaa haitannut. Eikun lapsi rintareppuun ja menoksi. Suosittelen ottamaan paljon vettä mukaan, sillä huipulla ei myydä mitään! Voit halutessasi ostaa juotavaa ainoastaan sisäänkäynnin luota.

TRANSLATION: Runyon Canyon Park in Los Angeles is a nice getaway from all the hassle. We went for a hike to enjoy the view and silence. 

 

Runyon Canyon Los AngelesHollywood sign     Runyon Canyon East TrailRunyon Canyon stairsRunyon Canyon Nike

 treenivaatteet, lenkkarit ja kassi NIKE

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.