23/04/2017

RENTOA RAITAA

Oma tyyli

RENTOA RAITAA_ADIDAS ORIGINALS GAZELLE_LIGHT GREYRENTOA RAITAA_ADIDAS ORIGINALS GAZELLE_LIGHT GREYRENTOA RAITAA_ADIDAS ORIGINALS GAZELLE_LIGHT GREYRENTOA RAITAA_ADIDAS ORIGINALS GAZELLE_LIGHT GREYRENTOA RAITAA_ADIDAS ORIGINALS GAZELLE_LIGHT GREYRENTOA RAITAA_ADIDAS ORIGINALS GAZELLE_LIGHT GREY

 

Viikonloppu on mennyt suht rennoissa merkeissä. Koska viikot ovat usein niin hektisiä ja aikataulutettuja, pyrimme viikonloput pyhittämään sille kaikista tärkeimmälle eli perheelle. Ja vielä jos onnistuu viettämään viikonlopun perheen kesken ilman mitään aikatauluja, niin mikäpä sen ihanampaa ja rentouttavampaa.

 

Hitaat aamut ovat parhautta. Vaikka patterimme herättääkin meidät aikaisin, ovat aamumme rentoja ja pitkiä, sillä viikonloppuaamut on rauhoitettu pitkille aamupaloille ja brunsseille – yleisesti ottaen syömiselle. Anton täyttää huomenna kaksi vuotta ja on aivan huikeassa iässä. Tarinaa tulee niin paljon, että yhteiset aamiaiset ovat hauskoja höpöttelyhetkiä. On mahtavaa seurata, kuinka hän oppii joka ikinen päivä jotain uutta ja miten hän muistaa kaiken. Olotila ja muisti kun itsellä lähentelee kultakalan tasoa. Jokainen päivä on uusi, sillä eilisestä ei muista enää mitään.

 

Jos ovat viikonloput rentoja korvieni välissä, niin on pukeutumisenikin. Tässä ylivoimaisesti suosituin yhdistelmäni tällä hetkellä. Nahkahame yhdistettynä Addun tennareihin ja paitaan. Todella rento ja mukava päällä. Voisin pukeutua näin joka ikinen päivä, mutta en kehtaa. Tylsäähän se olisi. Yleisesti tennarit ja lenkkarit kuitenkin, käytännöllisyyden vuoksi, ovat ehdottomasti eniten käyttämäni mallit, vaikka korkoja haluaisinkin käyttää kokoajan. Mutta ei onnistu, ei hiekkalaatikolla.

 

Translation: Weekends are dedicated for the quality time with the family. Long mornings and brunching are a tradition and it’s one of the best moments during weekends. Anton turns two years tomorrow and he’s talking so much that is humorous to listen to him explain all kinds of stuff and actually have a conversation with him. He’s such a cool guy!

I like to wear really laid back stuff during the weekends and this is by far my most used and favorite combo. Hope you’ve had a nice weekend, enjoy it. 

paita / sweater ADIDAS

nahkahame / leather skirt SECOND FEMALE

sukkikset / stockings H&M

tennarit / sneakers ADIDAS

aurinkolasit / sunnies KARL LAGERFELD*

kuvat / photos: Dominika Montonen-Koivisto

 

*saatu blogin kautta / received as a gift

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.