16/06/2017

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA

Kauneus & hyvinvointi

Rantakuntoon kahdessa viikossa. Siinäpä tavoitetta. Hah. En ole mikään viimehetken panikoija, mutta toki aina puolialastomana näyttäytyminen talven jälkeen mietityttää ja aina olisi hiukan nipistettävää sieltä täältä. Onneksi viime  hetken kriiseilyyn löytyy apuja, nimittäin vartalohoidoista. Olemme suuntaamassa ensi viikolla Portugaliin, jossa kalkkunanvalkoinen ihoni pääsee auringon alle oikein kunnolla, enkä voinut kieltäytyä tarjouksesta pientä pikakiinteytystä tarjottaessa.

 

Kävin vastikään Siluetti Spassa reisiin, pakaroihin ja vatsaan kohdistuneessa Stem Cells Phyto-Elite -kantasoluvartalohoidossa. Hoito on Siluetti Span tarjonnassa uutuus ja halusin ehdottomasti testata hoitoa näin kesän kynnyksellä. Hoito pureutuu nimenomaan ikääntymisen merkkejä sekä sellulliittia vastaan, ja voi pojat! Olo hoidon jälkeen oli kuin minulta olisi kirjaimellisesti sulatettu ylimääräiset hötöt pois, ainakin hetkeksi. Kuunnelkaa.

 

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti Spa

 

Saavuin spahan omaan tuttuun tapaani tukka putkella suoraan edellisestä palaveristani. Spassa kuitenkin vallitsi rentouttava ja ihana ilmapiiri ja kiire jäi siltä istumalta ovien taakse, kun vaihdoin lenkkarit tossuihin ja hipsin pukuhuoneeseen vaihtamaan kylpytakin päälleni.

 

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti SpaRANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti Spa

 

Stem Cells Phyto Elite eli intensiivinen vartalon muokkaushoito alkoi rentouttavalla jalkakylvyllä. Jalkakylvyn jälkeen alettiin tosi toimiin, kun pötkähdin hoitopöydälle. Ihoni kuorittiin kantasolu- ja omenauutetta sisältävällä kuorinta-aineella. Opin hoitoa minulle tehneeltä ihastuttavalta Charlotalta, että kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää kantasoluja, sillä niiden imeydyttyä ihoon ne aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Omenauute puolestaan antoi kuorinnalle ylellisen tuoksun ja tuoksu muistuttikin kirpeää Granny Smith-omenaa – olin taivaissa. Tämän jälkeen piipahdin pikaisesti suihkussa ja jatkoimme kuorinnasta seuraavaan vaiheeseen.

 

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti SpaRANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti Spa

 

Hoito jatkui seerumin levityksellä, joka kuorinnan jälkeen imeytyi ihooni kuin vesi pesusieneen. Seerumi sisälsi suuren määrän kantasoluja sekä sen lisäksi vihreää kahvia, jonka erityisesti pitäisi tehota aina niin sitkeään selluliittiin. Tämä kaikki oli tähän asti ollut hyvinkin rentouttavaa, mutta sitten se ihanuus vasta alkoikin – aktivoiva hierontavaihe, jolla edesautettiin kantasolujen imeytymistä oikein kunnolla. Hieronnassa käytettävässä seoksessa oli mukana vihreän kahvin ja kantasolujen lisäksi myös chiliä ja paprikaa, joka sai reidet, pakarat ja vatsani kirjaimellisesti tuleen. Kuumotuksesta alkava polte tuntui todella tehoavan ja lisätehostetta aineille annettiin, kun minut käärittiin wrappiin, jotta vaikutus olisi mahdollisimman hyvä. Ei mikään hellittelyhoito, vaan vaikutukset tuntuivat toden teolla. Johan alkoi veri kiertämään ja kintut kiinteytymään.

 

Pääsin tovin jälkeen suihkuun pesemään polttavat aineet iholtani pois ja vesi yhdistettynä edellä mainittuun, se se vasta polttelikin, jaiks! Ihan kuin olisin palanut auringossa, niin punaiselta ihoni näytti. Puna kuitenkin hälveni nopeasti pois ja tunsin kiinteyttävän vaikutuksen heti. Lopuksi hoidetulle vartalolle levitettiin Stem Cells Intensive Body Corrector -vartaloemulsiota, joka viilensi ihon täydellisesti. Tämän jälkeen sain vielä rentouttavan niskahartiahieronnan ja jäin nauttimaan hoidon jälkeisestä olotilasta.

 

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti Spa

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti Spa

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti Spa

 

Kokemus Siluetti Spassa oli todella mieluisa. Hoito kesti noin tunnin verran ja aika meni kuin siivillä. Koko hoidon ajan, huone oli melko hämärä ja ihana musiikki ja ihanat tuoksut täyttivät huoneen. Tiesin jo mennessäni, etten ollut menossa hellittelyhoitoon vaan ongelmakohtiin pureutuvaan murjontaan. Suuret ylelliset huoneet ja viihtyisät yleistilat tekivät kokemuksestani kaiken kaikkiaan mahtavan ja voisin käydä kyseisessä hoidossa harva se viikko ylläpitääkseni tuloksia.

 

RANTAKUNTOON STEM CELLS PHYTO -KANTASOLUHOIDOLLA_Siluetti Spa

 

*yhteistyössä Siluetti Spa

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.