18/01/2016

DESERT HILLS PREMIUM OUTLETS

Inspiraatio, Palm Springs

_DSC0896

_DSC0917

 

Rakastan aidon nahkan tuoksua, hyvää laatua ja käsityötä. Olen heikkona merkkituotteisiin, mutta en osta mitä tahansa. Tuotteelle täytyy olla tarve, enkä osta sitä vain siksi, että halvalla saa. Jotain tolkkua tässä minunkin touhussa onneksi on.

Jos löydän tuotteen, jolle on tarve, edullisemmin kuin normaalisti ja se sattuu olemaan huippumerkkiä, saan älyttömät kiksit. Vaikka itse käytänkin melko paljon merkkituotteita, harkitsen ostoksiani perin pohjin. Melkein aina. Olen jo vuosia noudattanut ’köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa’ periaatetta ja ostan laatua, mutta harkiten. Takaako kallis hintalappu laadun? Ei. Siksi panostankin erityisesti nahkaisiin kenkiin ja laukkuihin, jotka valmistetaan Ranskassa, Italiassa tai Espanjassa. Kyseisissä maissa tietotaito on huippuluokkaa ja laatu lähes aina priimaa.

Suuntasimme päiväksi Desert Hills Premium Outlettiin, joka sijaitsee hieman yli tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista, lähellä Palm Springsiä. Merkkituotteita hamuaville kyseinen outlet on taivas maan päällä, sillä parhaimmillaan tuotteita myydään huikeilla 70-90% alennuksilla. Outletista löytyy yli 180 merkkiliikettä mukaan lukien muun muassa Jimmy Choo, Prada, Marc Jacobs, Diane Von Furstenberg, Barneys New York, Valentino, Saint Laurent jne jne. Merkit myyvät edellisten kausien tuotteita ja outletista voi tehdä todella hyviä löytöjä. Älä kuitenkaan mene halpaan. Suosittelen vertailemaan hintoja, sillä joidenkin merkkien kohdalla alennukset ovat vain nimelliset ja tuntuukin, että tuotteet myyvät vain siksi, että ovat kyseisessä paikassa myynnissä. Ihmiset sokaistuvat helposti ja sekoavat.

Huomioitavaa myös on, että eurooppalaiset merkit ovat Jenkeissä kalliimpia jo pelkästään tullien vuoksi. Myöskään dollarin vahvistuminen ei auta asiaa. Aiemmin alennukset ovat tuntuneet suurilta halvan dollarin ansiosta, mutta ei enää.

 

_DSC0892

_DSC0923

 

Päivä ulkoilmaoutletissa meni hujauksessa, kun poikkesimme toinen toistaan parempia alennuksia tarjoavien merkkien liikkeissä. Sen lisäksi, että usein päivitän alusvaatteeni Calvin Kleinilta, tällä kertaa mukaani tarttui myös All Saintsin nahkatakki puoleen hintaan (näet sen täällä) sekä Marc Jacobsin uikkari 90% alennuksella. OVH kertoi uikkarin maksavan $358 ja päädyin maksamaan siitä $19. Naurettavan hyvä diili.

 

Premium Outlets Cabazon

_DSC0919 _DSC0922

IMG_2259

 

Toinen samanlainen outlet sijaitsee lähellä San Diegoa, jossa olen myös aikoinaan käynyt. Itse kuitenkin tykkäsin enemmän yllä mainitusta. Tarkat osoitteet ja tarjonnan voi tsekata täältä:  www.premiumoutlets.com

 

Translation: I never say no to a good deal of handmade luxury shoes and bags made out of leather. I love luxury brands but still consider almost every purchase very carefully. Don’t get me wrong though, I also do splurge of course. When in LA, we headed to Desert Hills Premium Outlets for some good deals. I ended up buying a killer leather jacket from All Saints (see here), underwear from Calvin Klein and a swimsuit from Marc Jacobs. 

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.