21/06/2017

PORTUGALIIN

Oma tyyli

PORTUGALIIN_hálo_Usva pantsPORTUGALIIN_hálo_Usva pantsPORTUGALIIN_hálo_Usva pantsPORTUGALIIN_hálo_Usva pantsPORTUGALIIN_hálo_Usva pantsPORTUGALIIN_hálo_Usva pantsPORTUGALIIN_hálo_Usva pants

 

Jippii! Tänään se alkaa, nimittäin loma! Suuntaamme aamu kuuden koneella kohti Portoa, pompulla Münchenin kautta, sillä Portoon ei Helsingistä pääse suoralla lennolla. En ole aiemmin käynyt Portugalissa ja olen kohteesta super innoissani, sillä maa on ollut kovassa nosteessa jo jonkin aikaa ja nyt pääsen näkemään sen omin silmin what all the fuss is about.

 

Normaalisti olemme suunnanneet lomalle niin kauas kuin mahdollista, mutta nyt halusimme jäädä Eurooppaan ja uskonkin, että Portugali ja ennen kaikkea Porto on juuri täydellinen valinta matkakohteeksemme. Se mikä matkasta tekee ennenkaikkea mielenkiintoisen on fakta, että en ole itse pistänyt tikkua ristiin tämän reissun eteen (ainoastaan sopinut muutaman mielenkiintoisen tehdaskäynnin hálon tuotannolle). Lähdemme yhdessä ystäväpariskuntamme kanssa ja seurueen miehet ovat suunnitelleet ja buukanneet koko matkan aina Porton nähtävyyksistä meidän superhienoon villaan, jonne pääsemme loikoilemaan pidemmäksi aikaa. Kuulemisiin.

 

Translation: Off to Porto, Portugal for a vacation. Super excited. 

 

     silkkihousut / silk pants hálo (also available in grey)

paita / shirt TOP SHOP

sandaalit / sandals LA PERLA

kuvat / photos Strictly Style, Hanna Väyrynen

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.