19/09/2016

PEHMEÄ KASHMIR

Oma tyyli

pehmeä cashmerepehmeä cashmerepehmeä cashmerepehmeä cashmerepehmeä cashmerepehmeä cashmerepehmeä cashmere

 

Kukapa olisi uskonut, kashmirneuleita Lidlistä. Kyllä ovat ajat muuttuneet, huh. Mutta täytyypä kehua, paita on pehmoinen ja vaikuttaa laadukkaalta. Aika näyttää käykö sille mitään. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä se maksaa 59 euroa.

 

Pääsin tutustumaan paitoihin etukäteen viime viikolla pressitilaisuudessa ja sain ilokseni valita itselleni mieluisan paidan. Mukaani tarttui miesten malli tummanharmaana, kokoa L. Paitoja on saatavilla sekä naisille että miehille eri väreissä, mutta halusin itselleni löysän ja reilumman koon, jota voisin mahdollisesti käyttää mekkona. Aika lyhyeksi mekoksihan tuo jäi, mutta paksujen sukkahousujen kanssa kotioloissa, kombo toimii mainiosti. Paidat tulevat myyntiin tänään maanantaina ja suosittelen tutustumaan, jos olet kashmirin ystävä. Saatat yllättyä – positiivisesti.

 

Translation: Oh my, Lidl has launched a cashmere line I got to witness last week. Surprisingly soft and quality seems to be alright. Highly recommended, you might be surprised in a positive way.  

 

hattu / hat TIGER OF SWEDEN

kashmirneule / cashmere knit LIDL*

sukkahousut / stockings H&M

kengät / shoes HÖGL

nahkareppu / leather backpack ONAR

*saatu blogin kautta

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.