01/03/2016

Pariisiin

behind the scenes

Ylihuomenna on lähtö ja olen kipeänä. Pariisin messut alkavat perjantaina ja skarppina on oltava! Katri Niskasen AW16 mallisto esitellään kansainvälisille ostajille.

 

En ole sairastellut pitkään aikaan ja nyt pahimpaan mahdolliseen saumaan pöpöt saivat yliotteen. Harmittaa myös todella paljon aloittamani Lifted FIT-valmennuksen puolesta. Onneksi pystyn ottamaan muun jengin kiinni treenien osalta heti, kun saan itseni taas kuntoon!

 

Lähtöä edeltävien päivien ‘to do’-listalla ei ole tällä hetkellä montaa yliviivattua asiaa. Messuvalmistelut ovat onneksi valmiit. Makkari puolestaan on kaaoksen vallassa keskeneräisen pakkailun myötä. Taas se ainainen pähkäily, että mitä otan mukaan. Tällä kertaa asukokonaisuuksia on pakattava extraläjä, sillä ihana Domi päätti ilokseni lähteä myös Pariisiin. Saadaan toivottavasti otettua paljon asukuvia Pariisin ihanilta kaduilta.

 

Mutta c’est la vie, näillä mennään! Onneksi on vielä pari päivää aikaa saada itseni kuntoon.

 

Malene_Birger_Chloe_Self_Portrait_Zara Self_portrait_Malene_Birger

 

Translation: I caught the damn flu the worst possible time. I’m heading to Paris for fashion weeks on Thursday (wondering what the heck to pack) and a thousand things on my ‘to do’ list, all of them undone. Also the beginning of my FIT training I wrote in my previous post didn’t start as planned. Luckily I can catch rest of the FIT team after I’m healthy again. But hey, c’est la vie!

 

VaatepuuChanel_SaintLaurent_JimmyChoo_Prada_MiuMiu

4 Comments

 • Maija 01/03/2016 at 18:21

  Voitkin sit kertoo kuvin, miten pakataan toimivia kokonaisuuksia mahd vähällä!

  Reply
  • Marta 01/03/2016 at 19:09

   Kiitos Maija loistavasta blogipostausvinkistä! Täytyypä yrittää tehdä sellainen. En tosin tiedä, pystynkö itsekään siihen 🙂 Mutta otan haasteen vastaan.

   Reply
 • Jossu 01/03/2016 at 22:50

  Viime matkastamme oppineena suosittelen, että pakkaat muutaman noista ihanista vaatteistasi käsimatkatavaroihin.

  Reply
  • Marta 02/03/2016 at 00:06

   Jossu, totta!

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.