23/12/2017

OLOHUONEEN UUDET HANKINNAT

Koti & sisustus

Olohuoneen uudet hankinnat_Tom Dixon_Melt table lamp_Ellos_homeOlohuoneen uudet hankinnat_Tom Dixon_Melt table lamp_Ellos_home

 

Kotona on parasta vai mitä?! Joululoma alkoi tänään ja on aika vain pötkötellä sohvalla ja rentoutua rakkaiden kanssa. Innostuin loppusyksystä vähän sisustamaan meidän olkkaria muutamilla hankinnoilla ja nappasin niistä kuvat ennen kuin koristelin kotimme täyteen Joulua.

 

Sisustuksemme olohuoneessa on ollut todella skandinaavisen harmaan valkoinen, mutta nyt itselläni on menossa boheemimpi vaihe ja olen innostunut todella paljon kultaisista yksityiskohdista ja marokkolaishenkisestä sisustuksesta. Niinpä olohuone on nyt sekoitus kaikkea, aivan niin kuin allekirjoittanutkin.

 

Olohuoneen uudet hankinnat_Tom Dixon_Melt table lamp_Ellos_home

 

Uusi lasihylly kultaisilla yksityiskohdilla on löytö Ellokselta. Etsin kauan meille sopivaa sivuhyllyä ja löysin kuin löysinkin sen. Uudelle kultalasihyllylle tiensä löysivät lasimaljakot Dotsista, jotka esittelin aiemmin täällä, mutta myös kaunis ja mielestäni todella sympaattinen vihreä maljakko, sekin Elloksen valikoimista. Myös superlöytöni –  Tom Dixonin lamppu – pääsi paraatipaikalle uudelle hyllylle.

 

Olen myös aivan hulluna kynttilöihin ja niitä löytyy ympäri kotia. Ostan ja kannan niitä aina maailman ääristä asti. Hyllyillä näkyvät kaksi isompaa tuoksukynttilää (kultainen ja vihreä kansilla) olen ostanut Jenkeistä Anthropologie-kaupasta, jonka sisustusesineitä rakastan. Kynttilät tuovat ihanaa tunnelmaa, tuoksua ja näyttävät kauniilta. Kynttilöiden polttelu ei itselläni ajoitu vaan syksyyn ja talveen, vaan ne palavat meillä ympäri vuoden.

 

Seinällä näkyvä Hay’n kynttelikkö on myös uusi samoin kuin kultapalmun ruukku, joka on Elloksen ulko/parvekevalikoimasta. Se sopi tunnelmaltaan niin hyvin meidän olkkariin, että päätin sijoittaa sen parvekkeen sijaan sisälle.

 

Cross sidetable / ELLOS | Brown and cobalt blue vases from DOTS.. / EDBLAD |  green Milo vase / ELLOS* | Melt Table lamp / TOM DIXON | gold and green candle jars / ANTHROPOLOGIE | big flower pot / ELLOS* | Lup Wall Candle Holder / HAY |

 

Olohuoneen uudet hankinnatOlohuoneen uudet hankinnat_Tom Dixon_Melt table lamp_Ellos_homeOlohuoneen uudet hankinnat

 

Uudelleensisustamisen vimma lähti syksyllä itseasiassa tästä sinisestä matosta, johon ihastuin korviani myöten. En ollut ikinä kuvitellutkaan sisustavani sinisellä, mutta lämpenin ajatukseen todella nopeasti. Matto on Elloksen ja siitä huokuu hauska ajan patina. Marokkolaishenkisen siitä tekevät kuvioinnin lisäksi kulmissa olevat tupsut. Mattoon piti ehdottomasti löytää jotain ihanaa ja olin tovin jo kaivannut nojatuolia olkkariimme. Syksyllä myös sametti hurmasi minut täysin, joten päädyin sinisamettiseen nojatuoliin. Jouduin odottelemaan sen saapumista tovin, sillä tuote oli loppuunmyyty jonkin aikaa. Tuoli kaipaakin nyt parikseen ehdottomasti koristetyynyä jostain kultaisesta jakardikankaasta. En vain ole vielä löytänyt sopivaa. Nyt asiaa ajaa pellavatyyny, joka useimmiten löytyy kuitenkin nojatuolin sijaan sohvalta. Ja kuten kuvista näkyy, niin kyntteliköt ja kukat vaihtavat meillä paikkaa aina päivän ja  fiiliksen mukaan.

 

Ihanaa ja rentouttavaa Joulun aikaa!

 

| Indore carpet / ELLOS* | Lennox chair in dark blue / ELLOS | Linen pillow / ELLOS |

 

Translation: Some new interior stuff at home <3 Happy Holidays!

*received as a gift

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.