13/12/2016

NEW YORK

New York

New YorkNew YorkNew York

 

Naisten reissu Nykiin (tai minne tahansa) on aina hyvä idea. Pienen pojan äitinä se ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys saati noin vain järjestettävissä. Niinpä olenkin todella kiitollinen miehelleni, äidilleni ja appivanhemmilleni, että asiat järjestyivät niin, että pääsin tuulettumaan Atlantin toiselle puolelle ihanien ystävieni kanssa. Vajaan viikon reissu “vapaana” teki ihmeitä korvien väliin. Tuuletus oli paikallaan ja blogitauko teki terää.

 

New York

New York

New York

New YorkNew York

 

Kenelläkään meistä ei ollut pakollisia ‘to do’-listoja, vaan menimme minne nenä milloinkin näytti. Se on lomassa parasta, aina. Perjantai-illan ‘Sleep No More’-näytös oli ainoa, joka oli varattu ja maksettu etukäteen. Suosittelenkin ehdottomasti tutustumaan kyseiseen näytelmään. Kyseessä on todella ennennäkemätön kolmetuntinen teatteri, jossa yleisö voi liikkua vapaasti kohtauksesta toiseen, välillä jopa teatterin baariin poiketen. Huikeat arvostelut näytelmästä voit lukea heidän kotisivuiltaan. Ehdoton menovinkki, jos olet menossa New Yorkiin.

 

New York New YorkNew YorkNew York New YorkNew YorkNew YorkNew York

 

Onnistuneen ja rentouttavan loman loppupuolta varjostivat kuitenkin ikävät uutiset, jotka kantautuivat korviini Suomesta käsin. Menetin Oaklandin tulipalossa kaverini ja entisen kollegani Ivana Helsingin ajoilta. Palattuani Suomeen yhdistelmä shokeeraavan uutisen konkretisoitumisesta ja jetlagista saivat aikaan itkut ja olotilat, joille ei meinannut tullut loppua. Uutinen sai minut vetäytymään omiin oloihini ja tiiviisti perheeni pariin koko viime viikoksi. Tapahtumat Oaklandissa antoivat taas perspektiiviä elämään ja muistutuksen siitä miten arvaamatonta ja haurasta elämä on. Itsestäänselvyytenä ei pidä pitää mitään. Hanna, me tapaamme vielä.

 

Kiitollisuuspäiväkirja tuli taas ajankohtaiseksi. Elämä on tässä ja nyt.

 

Translation: New York is always a good idea, especially with your friends. Note to self: take nothing for granted.

 

New York

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.