09/12/2015

My most trusted pieces this fall

Oma tyyli

Tässä tämän syksyn luottoasuni. Tämä harmaa, pörröinen pooloneule on ollut ylivoimainen suosikkini ja tuntuukin, että se on eksynyt päälleni harva se päivä. Minua syksyllä nähneet voivat todistaa tämän todeksi. Jokaisella teistäkin on varmasti joku niin sanottu turvavaate. Se päällä olo tuntuu hyvältä ja turvalliselta ja se pelastaa päivän kuin päivän, kun et keksi mitään päälle pantavaa. Minulle tämä neule on ollut ja on juuri se. Päivieni pelastus.

Toinen suosikkini tänä syksynä on ollut tämä neppareilla koristeltu mokkahame. Skarpimpaa fiilistä hakieassani olen yhdistänyt tähän 70-lukuhenkiseen mokkanahkahameeseen ylipolvensaappaat, jotka vain tuntuvat pitävän pintansa kaudesta toiseen. Saappaat sopivat mielestäni erityisen hyvin juuri lyhyen hameen ja suuren neuleen kaveriksi. Rennompaa lookkia kaivatessani olen heittänyt jalkaan lenkkarit. Molemmat toimivat erinomaisesti.

This is basically what I’ve been wearing non-stop this fall. An oversized turtleneck sweater, a 70’s style suede skirt and depending on the mood over-the-knee boots, that don’t seem to be going out of fashion any time soon, or a pair of sneakers. Voila, perfect combo if you ask me.

Marta Valtovirta_DMK 13Marta Valtovirta_DMK 17Marta Valtovirta_DMK 19Marta Valtovirta_DMK 03Marta Valtovirta_DMK 02Marta Valtovirta_DMK 00Marta Valtovirta_DMK 16Marta Valtovirta_DMK 08Marta Valtovirta_DMK 05Marta Valtovirta_DMK 09Marta Valtovirta_DMK 20Marta Valtovirta_DMK 18Marta Valtovirta_DMK 12Marta Valtovirta_DMK 10Marta Valtovirta_DMK 22Marta Valtovirta_DMK 04

COS turtleneck sweater

ZARA skirt

H&M boots

photos DMK Photography

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.