06/12/2017

MUUTTO TAKANA

behind the scenes, hálo studio

This is where it all began – The story of hálo.

 

Kulunut vuosi on ollut yhtä työntekoa, viimeisestä kahdesta viikosta puhumattakaan. Viimeiset viikot ovat kirjaimellisesti menneet 24/7 työn tekemiseen ja vapaita ei ole ollut. Asia ei ole henkseleiden paukuttelun arvoinen, vaan fakta, mitä kulunut vuosi oman merkin perustamisen ja pyörittämisen ympärillä on ollut.

 

Meillä on nyt myös muutto takana. Hálo’n showroom ja toimisto olivat aiemmin Helsingin Telakkarannassa ja meillä oli siellä aivan ihana loft-henkinen tila, joka oli kokonaan valkoinen isoine kaari-ikkunoineen. Helsingin New Yorkilaisin kortteli, kuten ihmisillä on tapana sanoa. Nyt kuitenkin kaikki joutuvat muuttamaan pois vuoden loppuun mennessä, sillä Skanska käy rakentamaan tilalle muun muassa kerrostaloja. Todella harmillista, sillä paikka oli aivan ihana, mutta ei voi mitään!

 

 

Me muutimmekin noin reilu viikko sitten aivan Helsingin keskustaan ja meidät löytää nyt Galleria Esplanadin 2. kerroksesta. Tarkemmin ottaen Glo-hotellin yläpuolelta. Showroomin ikkunat ovat tällä hetkellä Kluuvinkadun puolelle ja sijainti on mitä parhain!  Muutto on nyt takana päin ja voimme huokaista helpotuksesta. Samaan aikaan aivan ihanaa, mutta samalla haikeaa. Kaikki sai kuitenkin alkunsa Telakalta ja brändimme rakentaminen ja luominen alkoi sieltä. Mutta aikansa kutakin! Nyt jo reilussa viikossa olen kotiutunut ydinkeskustaan ja on ihanaa, kun kaikki on niin lähellä! Showroomin kanssa samassa tilassa meillä on toimisto ja eilen avautunut pop up -liike, jota ajattelimme pitää auki ainakin joulukuun!  

Tänään aion viettää pitkään ansaitsemani vapaapäivän, laittaa Joulun kotiin ja nauttia Suomen Itsenäisyyspäivästä. En aio tehdä yhtään mitään, vaan pötkötellä, syödä ja katsoa Linnan juhlia. Meiltä Linnassa nähdään kolme asua. Kaksi valmisvaatemallistostamme ja yksi mittatilaustyönä tehty. Mittatilauksena puvun tilasi Suomen menestyneimmän pesäpalloilijan, kiteeläisen Toni Kohosen vaimo, Nina Kohonen. Kunnia, sillä olenhan itsekin Kiteeltä kotoisin.  

Onnea 100-vuotias Suomi ja ikimuistoista itsenäisyyspäivää sinulle!

Psst. Vuokraan Telakkarannan tiloja esim. valokuvauskäyttöön joulukuun ajan. Tilaisuus on ainutkertainen, sillä joulukuun jälkeen tiloihin ei enää pääse! Tila on valoisa ja ainutlaatuinen, joten jos kiinnostaa, niin otathan yhteyttä! Kuvauspäiviä on jo buukattu paljon, mutta vielä on vapaita päiviäkin! Vuokraan tiloja tunti / päivähinnalla! Yhteydenotot marta@martavaltovirta.com

 

Translation: Hálo’s showroom and hq moved right into Helsinki city center and I’ve been working literally 24/7 for the past weeks (read the past year). I loved loved loved the space we had before (seen in these pictures) but everybody has to move by the end of this year ’cause they’re starting to rebuild the area.

Now, today, it’s time to relax and celebrate Finland’s 100th Independence Day! Hurraa! Plans are to relax, eat and watch the Independence Day celebration from TV.  Who’s with me?

2 Comments

 • Heli 07/12/2017 at 22:20

  Linnan juhlien mittatilauspuku oli todella kaunis! On ollut hienoa seurata tätäkin kiteeläistä menestystarinaa. Kaikkea hyvää myös tuleville vuosille!

  Reply
  • Marta 11/12/2017 at 23:11

   Hei Heli,

   Kiitos kauniista sanoistasi. Kiitos, kun luet blogiani.
   Ihanaa loppuvuotta!

   /Marta

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.