11/10/2016

MUSTAVALKOINEN MAANANTAI

Oma tyyli

mustavalkoinen-maanantai_zara_saint laurent_finsk

mustavalkoinen-maanantai_zara_saint_laurent_finsk_onarmustavalkoinen-maanantai_zara_saint_laurent_finsk_onarmustavalkoinen-maanantai_zara_saint_laurent_finsk_onar_asos

 

Tässäpä pitkästä aikaa päivän asua, eilinen mustavalkoinen maanantai -lookkini. Nahkatakki on jo näillä ilmoilla vaihtunut ryhdikkääseen villakangastakkiin ja avokkaat saappaisiin. Housujen lahkeet puolestaan nilkat paljastavista culottes-housuista bootcut-malliin. Rakastan näiden housujen mallia ja kuosia, kokonaisuus on raikas. Ostin housut ja siihen mätsäävän takin pari vuotta sitten Zarasta, joten niitä ei valitettavasti ole enää saatavilla ( silloin otetut asukuvat löytyvät täältä). Marimekolla näyttäisi kuitenkin olevan myynnissä samantyylinen kuosi ja malli, joihin itse haksahtaisin, jos melkein identtisiä housuja ei jo kaapistani löytyisi. Housujen pariksi puin tilaustyönä teettämäni mustan kauluspaidan, joka minulta löytyy myös valkoisena. Tästä vaatekaapin ajattomasta klassikosta kirjoitinkin aiemmin tänne.

 

Translation: Weather in Finland has come to the point that I was forced to put my leather jacket and ankle bare culottes back to the closet and switch into wardrobe more appropriate for the fall. 

housut / pants ZARA

saappaat / boots FINSK

takki / coat ASOS

laukku / bag SAINT LAURENT

karvakaulus / Haris collar ONAR

kauluspaita mittatilaustyönä / tailor made shirt

kuvat / photos Johanna Piispa

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.