18/09/2016

MINIMUM

Oma tyyli

minimum-dress_paul-andrew-heels_chloe-drew-bagMinimum dress_Paul Andrew heels_Chloé Drew bagMinimum dress_Paul Andrew heels_Chloé Drew bagminimum-dress_paul-andrew-heels_chloe-drew-bagMinimum dress_Paul Andrew heels_Chloé Drew bagminimum-dress_paul-andrew-heels_chloe-drew-bagMinimum dress_Paul Andrew heels_Chloé Drew bagMinimum dress_Paul Andrew heels_Chloé Drew bag

 

Joka kerta sama juttu. Kaappi täynnä vaatteita, mutta ei mitään päällepantavaa juuri sen hetkiseen fiilikseen ja tilanteeseen. Ainakaan omasta mielestä. Löysin itseni taas kyseisestä tilanteesta muutama päivä ennen Glorian näytöstä. Halusin jotain huolettoman tyylikästä – en iltapukua, enkä mitään liian fiiniä.

 

Onneksi on ystävät. Sain nimittäin ystävältäni lainaksi tämän ihastuttavan Minimum‘in mekon. Tanskalainen merkki on sopivan rento ja olenkin tykästynyt moniin heidän tuotteisiinsa, vaikken omista itse yhtäkään. Tämäkin mekko, kuinka ihana. Ja tuntui päällä juuri niin hyvältä kuin näyttääkin. Pehmeä, tyylikäs ja ajaton.

 

Ja sitten ne kengät.

 

Kengiksi valikoituivat Paul Andrew‘n mustat sulkakorkkarit. Törmäsin ja tutustuin Andrew’n nimeään kantavaan merkkiin ja kenkiin ensimmäistä kertaa ostettuani nämä kyseiset kengät Dubain reissulta muutama vuosi sitten. Andrew perusti merkkinsä vuonna 2013 ja oli sitä ennen ehtinyt työskennellä 15 vuotta alalla niin Donna Karan’illa, Calvin Klein’illa, Narciso Rodriguez’illa kuin Alexander McQueen’illakin. Mikä lahjakkuus!

 

Brittisuunnittelija nimettiin juuri italiaisen luksusmerkki Salvatore Ferragamo‘n naisten kenkien taiteelliseksi johtajaksi. Huhutaan, että ensimmäinen mallisto näkisi päivänvalon kaudella pre fall 2017/18 ja täytyy myöntää, että odotan innolla mitä tuleman pitää. Andrew suunnittelee klassisia malleja huikeilla yksityiskohdilla. Love.

 

Translation: Outfit I pulled together for the annual Gloria Fashion Show. I stole the dress from my friend and paired it with Paul Andrew’s heels. Check.  

 

mekko / dress MINIMUM

kengät / shoes PAUL ANDREW

laukku / bag CHLOÉ

huulet / lips MAC (matte diva)

kynnet / nails URBAN OUTFITTERS (Bombay funk)

4 Comments

 • Tuija 18/09/2016 at 15:20

  Kengät!!! Wauuuh!

  Reply
  • Marta 23/09/2016 at 13:38

   Juuh, sulle samanlaiset äkkiä!

   Reply
 • Veera 18/09/2016 at 16:53

  Ihana kokonaisuus! <3

  Reply
  • Marta 23/09/2016 at 13:36

   Kiitos Veera!

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.