18/05/2016

MARIMEKKO-KODISSA

Koti & sisustus

Marimekko-kodissa 02Marimekko-kodissa 012Marimekko-kodissa 07Marimekko-kodissa 018Marimekko-kodissa 09

 

Havahduin taas muutama viikko sitten siihen, että on kulunut jo puolitoista vuotta siitä, kun muutimme uuteen asuntoomme Jätkäsaareen. Havahduin myös tosiasiaan, että taulut eivät vieläkään ole löytäneet seinille. Ei siksi, etteikö niitä olisi vain saatu ripustettua, vaan siksi, etten ole vielä löytänyt juuri niitä oikeita. Tai niin ainakin itselleni uskottelen.

 

Asia muistui samantien mieleeni, kun astuin sisään ihastuttavaan Marimekko-kotiin muutama viikko takaperin. Marimekon syksyn ja talven 2016 kodinmallistoa esiteltiin Punavuoren sydämessä, Uudenmaankadulle sistustetussa industrial-henkisessä asunnossa. Asunto muistutti hiukan omaamme. Pelkistetty, neutraali, valkoisen ja harmaan yhdistelmä, joka antoi tilaa ja mahdollisuuksia värileikkeihin kuosien avulla. Viimeistelyn sisustukselle toivat Helsinki Contemporaryn taideteokset.

 

Ihastuin Marimekon kodinmallistosta ennen kaikkea uusiin kiinnostaviin tekstuureihin, kuten elegantteihin ja lämpimiin villapeittoihin. Täydellisiä syksyn viileneviin iltoihin.

 

Translation: I visited Marimekko AW16 Home collection’s presentation a couple of weeks back here in Helsinki and fell totally in love with the new soft and elegant blankets that are hitting the stores next fall. Perfect pieces for fall accompanied with candles and a bottle of red. Beautifully decorated Marimekko apartment also reminded me that I have still some decoration to do at our relevantly new apartment. 

 

 

Marimekko-kodissa 03Marimekko-kodissa 01Marimekko-kodissa 08Marimekko-kodissa 010Marimekko-kodissa 04Marimekko-kodissa 020 Marimekko-kodissa 011Marimekko-kodissa 015Marimekko-kodissa 014Marimekko-kodissa 019Marimekko-kodissa 017Marimekko-kodissa

 

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.