11/01/2016

Los Angelesin shoppailuvinkit

Inspiraatio, Los Angeles

Opening Ceremony West HollywoodLos Angeles Marta ValtovirtaOpening Ceremony West Hollywood

 

Los Angelesista löytyy kauppoja joka makuun. Ostoskeskukset ja ostoskadut on ripoteltu sinne tänne, joten tässä muutama tärppi, joista itse pidän.

Rodeo Driveltä löytyvät kaikki luksusmerkit ja täällä täytyy kukkarosta löytyä muutakin kuin lounasseteleitä. Toinen toistaan upeammat liikkeet saavat muotihullun jalat tutisemaan. Katu ei ole pitkä, mutta rahasi saat varmasti tuhlattua. Täällä tulen usein miettineeksi, että pitäisiköhän sitä alkaa tienaamaan hiukan enemmän.

 

Rodeo DriveRodeo Drive

 

Melrose Avenuelta löytyy puolestaan huippumerkkejä, mutta myös paljon pienempiä putiikkeja ja seconhand-kauppoja. Melrose Avenue on pitkä ja läpikäymistä on paljon. Itse pidän siitä sen monipuolisuuden takia. Kuvan pinkki seinä kuuluu Paul Smith -liikkeelle, joka löytyy myös Melrose Avenuelta.

 

Paul Smith pink wall LA

 

Robertson Boulevard sekä West 3rd Street tarjoavat shoppailujen lomassa viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Robertsonilta löytyvät muun muassa monien julkkisten suosima The Ivy ravintola sekä KITSON liike, jossa itsekin sekosin aikoinaan törmätessäni Nicole Richieen. West 3rd Streetillä puolestaan sijaitsevat niin lempipaikkani Entre Nous, Anine Bing kuin myös ihana ravintola Joan’s On Third. Entre Nous:lle on pakko antaa tässä vielä erityismaininta. Tämä käytettyjä luksusmerkkejä ja vintage-kappaleita myyvä liike on valikoimaltaan todella kattava. Vintagea ja luksusmerkkejä rakastavana, käyn jokaikinen kerta Losissa vieraillessani täällä. Myyjäkin muistaa jo minut. Muutama vuosi takaperin keskellä helteistä heinäkuuta mukaani tarttui aivan upouusi Marc Jacobsin talvitakki ja tällä reissulla puolestaan Chanelin kengät, eikä vain yhdet, vaan kahdet. Juuri sopivasti minun kokoa, kokoa 36. Ah sitä tunnetta, kun saat helmet poimittua juuri oikeaan aikaan. Entre Nous:n vaihtuvuus on kovaa, joten jos himoitset täältä jotain, älä jätä sitä hyllyyn.

 

Entre Nous W3rdStreet Marta Valtovirta

 

Toinen hyvä used designer label -liike Losissa on tämä The AdDress Boutique. Löysin täältä aikoinaan upean Valentinon topin murto-osalla sen oikeasta hinnasta. Love it. Suosittelen.

 

The Address Boutique

 

The Grove on puolestaan ulkoilma mall, josta löytyy niin elokuvateatterit, ravintolat kuin merkkiliikkeetkin. Aivan Groven vieressä on orgaanista ja tuoretta ruokaa myyvä The Farmers Market.

 

Farmers Market lemons Farmers market squashWest Hollywood Farmers Market Los Angeles

West Hollywood

 

Third Street Promenade Santa Monicassa on kävelykatu, josta löydät ketjuliikkeet, ravintolat, leffateatterit sekä paljon elämää ilta-aikaan. Santa Monica Pier huvipuistoineen on myös kivenheiton päässä, joten aktiviteetteja alueelta löytyy paljon.

 

Coffee and Milk in Santa Monica 11 West Hollywood

pojalla päällä TOMMY HILFIGER kauluspaita / NAME IT shortsit / NAME IT hattu

minulla päällä RACHEL ZOE silkkihaalari / REPORT sandaalit / E&E aurinkolasit / SAINT LAURENT laukku (asu 1) //

RACHEL ZOE silkkihaalari / SAINT LAURENT korkkarit (asu 2) // Lisää kuvia asusta täällä

KARINA GRIMALDI silkkihaalari / LOUIS VUITTON laukku / MIU MIU ballerinat / E&E aurinkolasit (asu 3) Lisää kuvia asusta täällä

Translation: Shopping in Los Angeles is insane. My favorite places are Rodeo Drive, Melrose Avenue and West 3rd Street. Entre Nous designer resale boutique on West 3rd Street is must go go!

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.