28/02/2016

LIFTED FIT-valmennus

Kauneus & hyvinvointi

Tässä ensimmäisiä raapustuksia ja ajatuksia fyysisestä kunnosta, mielestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ihanaa ottaa mukaan myös tämä puoli tänne blogin puolelle, sillä sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi ovat itselleni supertärkeitä, joita olen omalla kohdallani laiminlyönyt viime aikoina liiankin paljon.

 

Adidas_verkkatakki_Lifted_valmennus

 

Olen aina ollut aktiivinen liikkuja ja innostun helposti uusista lajeista. Tosin myös mielenkiintoni saattaa lopahtaa aika nopeasti, jos vaihtelevuutta ei ole tarpeeksi. Kuten ystäväni ovat monesti sanoneet, olen ‘kaikki tai ei mitään’-tyyppiä. Niin urheilun kuin ruokavalionkin suhteen. Joko urheilen paljon tai sitten en ollenkaan. Joko syön karkkia kaksin käsin tai en ollenkaan. Mutta nykyään olen armollisempi itseäni kohtaan. Etenkin ruokavalion suhteen. Liikunnan suhteen viime vuodet olen mennyt aika ‘ei ollenkaan’-moodilla ja toivonkin siihen muutosta. Nuorempana harrastin aktiivisesti niin tanssia, jalkapalloa kuin pesäpalloakin ja haluaisin treenimoodin takaisin päälle. Sen fiiliksen, että on pakko päästä urheilemaan! Koska kyllä urheilulle aikaa löytyy, jos vain haluaa. Ja tämä nyt pätee mihin tahansa. Tärkeille asioille ja ihmisille kyllä löytyy aikaa. Olen aina harrastanut hyötyliikuntaa paljon ja raskausaikanakin kävelin aina kun mahdollista. Mutta silti omaa aikaa treenaamiselle, rauhoittumiselle ja itselleni en ole järjestänyt! Kun en hoida lasta, teen töitä. Ja tälle kaikelle on nyt tultava muutos.

 

Adidas_verkkatakki_Nike_lenkkarit_FIT_valmennus_Lifted_01

 

Kiirettä on piisannut niin työn kuin kodinkin saralla. Pieni mies kasvaa kovaa vauhtia ja täytti viime viikolla jo kymmenen kuukautta! Siis niinkun mitä!? Samaan aikaan töitä on paljon ja tunnit vuorokaudessa eivät vain yksinkertaisesti tunnu riittävän! Silloin, kun olen poikani kanssa, olen läsnä, enkä tee töitä. Eli päiväunet, illat ja välillä yötkin menevät töitä tehdessä. Tunnit, päivät, viikot ja kuukaudet menevät ihan hujauksessa ja tiedostan, että pitäisi pysähtyä. Ihan itseäni varten. En muista milloin olisin lukenut sohvan nurkassa naistenlehteä ja nauttinut kahvini kuumana. Vino pino lukemattomia Glorioita odottaa sohvapöydällä, koska aikaa “turhalle” ei ole. Mutta kun pitäisi olla. Pieni oma hetki joka ikinen päivä.

 

Adidas_verkkatakki_Nike_lenkkarit_FIT_valmennus_Lifted_03

 

Yrittäjyyden ja äitiyden yhdistäminen on ollut mielelle ajoittain todella haastavaa ja oman kropan sekä mielen hyvinvointi on kiireessä jäänyt taka-alalle. Oma aika on ollut kortilla. Toki omaa aikaa olen saanut, kun olen sitä halunnut kiitos mieheni ja isovanhempien, mutta silloin olen nähnyt ystäviä. Ja ihanaahan sekin on ollut, ennen kaikkea pääkopalle, mutta fyysinen kuntoni on tällä hetkellä melko heikossa hapessa. Joten nyt on aika tehdä muutos!

 

Adidas_verkkatakki_Nike_lenkkarit_FIT_valmennus_Lifted_06

 

Aivan kuin hiljaisiin toiveisiini olisi vastattu, kun sain yksi kaunis päivä yhteydenoton yhteistyön merkeissä.

 

Liftedin jengi pyysi minua mukaan kahdeksan viikkoa kestävään FIT-valmennukseen, jossa tullaan treenaamaan niin fyysistä kuin henkistäkin puolta ja hiotaan ruokavalio kuntoon. Sanoin samantien KYLLÄ tälle mahtavalle mahdollisuudelle! Kyseessä on yksi Lifted-yrityksen verkkovalmennuksista. Heidän valikoimistaan löytyy myös LIFESTYLE-valmennus, joka on kestoltaan FIT-valmennusta lyhyempi.

 

Kahdeksan viikon valmennus etenee vaiheittain. Jokaisella viikolla on oma teemansa ja ne sisältävät oppitunteja sekä ravinnosta että liikkumisesta. En malta odottaa, sillä tämä tulee täydelliseen saumaan! Valmennus alkaa huomenna ja olen niin valmis! No okei täydellisempi sauma olisi ollut viikon päästä, sillä lähden nyt tulevana torstaina messumatkalle Pariisiin, mutta hei näillä mennään. Ja jos nyt olen homman ymmärtänyt oikein, niin pystyn tekemään treenejä ja mielen harjoituksia missä päin maailmaa tahansa, omaan aikatauluuni sovittaen. Etävalmennus kiireiselle uranaiselle ja äidille kuulostaa juuri sopivalta tähän elämäntilanteeseen. I can do it! Pidän teidät ajantasalla siitä, miten hommat etenee.

 

Kohti energistä kevättä!

 

Translation: Working as an entrepreneur and being a mother for a ten months old son isn’t always glorious. I haven’t taken the much needed time for wellbeing and now it’s time to take some action. I was asked to join FIT-training which combines both mental and physical parts. The training lasts eight weeks and can be done where and when ever its suitable for you. I’m so excited. I’m so ready, let’s do this!

 

Adidas_verkkatakki_Nike_lenkkarit_FIT_valmennus_Lifted_02

pipo ja hanskat / beanie and gloves KATRI NISKANEN

takki / coat ADIDAS

pants / housut 2XU

lenkkarit / trainers NIKE

*yhteistyössä LIFTED

kuvat:  DMK Photography

8 Comments

 • Anna R. 29/02/2016 at 04:44

  Mahtavaa Marta! Tsemppiä ohjelmaan ja luen mielenkiinnolla sun fiiliksiä matkan varrelta.

  Reply
  • Marta 29/02/2016 at 11:40

   Jes, kiitos! Laitan väliaikatietoja tulemaan 🙂

   Reply
 • Maija 29/02/2016 at 07:02

  Sieltä se kipinä taas syttyy kun 8 viikkoa vedät! Hienoa

  Reply
  • Marta 29/02/2016 at 11:39

   Uskon kans! Kiitos tsempistä!

   Reply
 • Maria 29/02/2016 at 07:04

  Hei mikä tuo takki on?? Tahdon tollasen!

  Reply
 • Seija 29/02/2016 at 11:30

  Lycka till ,sie energiapakkaus!

  Reply
  • Marta 29/02/2016 at 11:34

   Kiitos Seija!

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.