02/01/2016

Lapsi syö, kun hänellä on nälkä

Henkilökohtaista, Vauva & vauvamuoti

 

Mahtavaa alkanutta vuotta 2016! Tervetuloa sekä vanhat että uudet lukijat.

Tarkoitukseni oli aloittaa tämän vuoden ensimmäinen blogipostaus matkapostauksella, mutta suunnitelmat menivätkin eilen uusiksi, sen verran kävin kierroksilla! Temperamenttini tuntien päätin nukkua yön yli, ennen kuin kommentoisin asiaa tai ottaisin millään lailla julkisesti kantaa eilen sosiaalisessa mediassa räjähtäneeseen keskusteluun, jonka Teri Niitti lahjakkaasti aloitti.

 

Marta Valtovirta_DMK_Photography 01

 

Moni ei varmastikaan ole välttynyt kipakalta keskustelulta koskien Niitin salaa ottamia kuvia ja julkista paheksuntaa lennolla lastaan imettävästä äidistä. Sen verran kuraa tuli niskaan, että Niitti päätti pyytää julkisesti anteeksi. Mutta nyt meni kyllä käteen. Pahemman kerran. Niitin motto lienee ‘there’s no such thing as bad publicity’.

Imetys on aihe, joka herättää paljon tunteita, varsinkin itselleni. Minulle lapsen saaminen oli maailman kaunein asia, imetys mukaan lukien. Imettäisin mielelläni vieläkin kahdeksan kuukauden ikäistä poikaani, mutta meillä imetys ei mennyt niinkuin strömsössä, eikä valitettavasti varsinkaan julkisilla paikoilla. Lisähaasteen imettämiseen toi myös se, että tein töitä. Näinpä nostankin hattua kaikille äideille, arjen supersankareille, jotka pystyvät imettämään ja tekevät sen, silloin kun sitä vaaditaan.

 

Marta Valtovirta_DMK_Photography 02

Tästä inspiroituneena kävin kaivamassa valokuvakansioitani ja tulipahan mieleen nämä kuvaukset, kun pojalleni iski nälkä kesken kuvaussession ja ruokaa oli saatava sillä samaisella sekunnilla. Rintaa ei näissä kuvissa näy, mutta viestini varmasti menee perille – lapsi syö, kun hänellä on nälkä. Lapsi ruokitaan aina, tavalla tai toisella. Se ei katso aikaa, eikä paikkaa. Vaikka Teri Niitti istuisikin vieressä!

Marta Valtovirta_DMK_Photography 05 Marta Valtovirta_DMK_Photography 07 Marta Valtovirta_DMK_Photography

Asuni tiedot löydät täältä

Translation: It doesn’t matter where or with whom you are, when baby needs food it’s the most important thing – even in the middle of mummy’s photo shooting. Check what I’m wearing here

kuvat: DMK photography

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.