05/04/2016

LA PERLA

Vaatekaappini

La_Perla_slippers_black_kengät_La_Perla_slippers_black_

 

Tohvelikesä. Kyllä!

 

Italialainen La Perla on monille tuttu ennen kaikkea upeista alusvaatemallistoistaan. En ole merkkiin aiemmin niin tarkasti tutustunut, vaikka kaksin kappalein alusvaatesettejä kyseiseltä merkiltä omistankin, että olisin tiennyt heidän valmistavan myös kenkiä. Tuli siis yllätyksenä, mutta kauniina sellaisena.

 

Nämä ylelliset tossut on mitä luultavimmin suunniteltu pienen pikkutuhman pitsimekon kaveriksi makuuhuoneen puolelle, mutta minäkös siitä välitän. Odotan kesää, että pääsen töpöttelemään näillä pitkin katuja. Esimakua sain jo itseasiassa Dubaissa, jossa kyseiset tossut näkivät ensimmäistä kertaa päivänvalon jaloissani.

 

Näillä tohveleilla olisi varmasti tarina kerrottavana. Ostin ne nimittäin käytettynä. Ovat priimakunnossa ja sanoisin, että montaa kertaa niitä ei ole käytetty, mutta kertakin riittää hyvään tarinaan. Hankin tossut Vestiaire Collective -nimiseltä sivustolta, johon olen hurahtanut ihan täysin. Varoituksen sanana, että se imaisee täysin mukaansa ja aika hurahtaa kuin siivillä. Niille, joille Vestiaire Collective ei vielä ole tuttu, niin kyseessä on sivusto, jossa ihmiset myyvät käytettyjä merkkituotteitaan. Myyjä ja ostaja kommunikoivat suoraan keskenään ja myyjälle voi laittaa vastatarjouksen hänen alunperin pyytämälleen hinnalle. Tein sivustolle neitsytmatkani jokin aika sitten ja matkaani tarttuivat nämä ihanat kengät. En nyt kuollaksenikaan muista paljonko ostaja kengistä pyysi, mutta tarjosin kengistä 45 euroa ja pistin sormet ristiin. Myyjä hyväksyi hinnan, raha vaihtoi omistajaa ja minä sain kesäksi tupsutohvelit!

 

Vinkkinä, että toimituksessa kesti jokunen tovi, mikä on hyvä pitää mielessä, jos tarvitset ostostasi pikaisesti. Vestiaire Collective tarkistaa aina myydyn tuotteen aitouden ja laadun ennen kuin lähettää sen ostajalle, mikä ottaa oman aikansa.

 

Happy hunting, jos päädyt sivuille.

 

Translation: I’m obsessed with Vestiaire Collective at the moment. Those not familiar with the site go and check it out. Authentic used designer pieces with great prices. Found these amazing shoes from La Perla (negotiated the price for 45€) and can’t wait for the summer to arrive. 

 

La_Perla_slippers_black_musta_kengät_La_perla

tohvelit / slippers LA PERLA

4 Comments

 • Anna R. 06/04/2016 at 06:04

  Ah, nyt tulee niin mahtavia kenkäpostauksia sulta 🙂 Nämä tupsutohvelit on ihanat, mietin että mahtaako niitä olla myös pikkuisilla koroilla varustettuina? Olen joskus nähnyt kuvia vastaavista pienillä koroilla, tosi suloiset, en vaan yhtään muista missä tai kenen ne oli..

  Reply
  • Marta 06/04/2016 at 19:58

   En tiedä löytyykö La Perlalta tupsukenkiä koroilla, mutta ainakin Minna Parikka myy tupsulla varustettuja ihania korkkareita 🙂 http://www.minnaparikka.com/en/miffy-black-suede

   Reply
   • Anna R. 11/04/2016 at 05:27

    Ihanat noi tupsulliset korkkarit! Mulla ei olekaan vielä yhtään parikoita, joten nämä meni nyt ostoslistalle 😉 Kiitos vinkistä!

    Reply
    • Marta 12/04/2016 at 10:17

     Jes, loistavaa! Itsekin himoitsen noita 🙂

     Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.