20/03/2018

KUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Henkilökohtaista, Kauneus & hyvinvointi, Vauva & vauvamuoti

KUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZERKUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZER

 

Mitä, joko siitä on jo yli kuukausi?! My thoughts exactly. Tuntuu uskomattomalta, että noin kuukausi takaperin vatsani oli vielä tuollainen pallo, kuten näissä kuvissa. On hämmentävää, kuinka nopeasti aika kuluu.

 

Tuntuu myös, että en pysty tällä hetkellä jäsentelemään mitään järkevää tekstiä saati edes muodostamaan järkeviä lauseita. Tuntuu, että päivässä on liian vähän tunteja ja kuukaudessa liian vähän päiviä. Mutta saman verran niitä on, kun kaikilla muillakin. Niin. Tässäpä siis poukkoilevia ajatuksia ja epäolennaisiakin kuulumisia kuluneelta kuukaudelta sieltä täältä.

 

 • Kahvia, kahvia, kahvia! Sitä kuluu ja paljon. Niin paljon, että monen aamukupillisen jälkeen päätin viime torstaina mennä vielä Nespresson järjestämään aamutilaisuuteen, jossa pääsin juomaan lisää kahvia sokkotastingin merkeissä. Kun mikään ei riitä (pudistelen täällä itsekseni päätäni). Kahvi on vain P A R A S T A!

 

 • Tällä samaisella reissulla pääsin maistelemaan Yes Yes Yes -ravintolan itsetehtyä pestoa ja apua, kuinka taivaallisen hyvää se olikaan! Peston päälle oli ripoteltu, kuin pisteeksi iin päälle, granaattiomenan siemeniä. Parhautta nekin, heti kahvin jälkeen.

 

 • Halu ja into urheilemaan on kova, mutta hitto vie, kun ei vielä saa eikä kannata. Synnytys oli taas maratooni ja sisäelimet tuntuvat elävän vielä omaa elämäänsä. Eiköhän ne joskus taas paikkansa  löydä. Tähän osunee sanonta maltti on valttia, joka on muuten harvinaisen ärsyttävä rimpsu. Onneksi vaunuilla saa kärräillä ympäri kaupunkia.

 

 • Synnytyksestä puheenollen, tämä toinen kerta meni paremmin kuin ensimmäinen, joten empijät siellä ruudun toisella puolen, niin eikun vaan, uutta tulille.

 

 • Palautuminen on ollut kohdallani nopeampaa toisen raskauden jälkeen ja tuntuu, että olin jo kahden viikon jälkeen samassa kunnossa, sekä henkisesti että fyysisesti, kuin ensimmäisen kohdalla kahden kuukauden jälkeen. Ihmiskroppa on niin ihmeellinen. Arvostan kroppaani järkyttävän paljon. Mihin kaikkeen se pystyykään ja vieläpä kerta toisensa jälkeen.

 

KUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZERKUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZER

 

 • Aurinko, ah, sinä ihana keltainen möllykkä. Aurinko tekee ihmeitä ja hyvä fiilis on taattu aurinkoisina päivinä! Muistakaa suojata kasvot auringolta aurinkosuojavoiteella. Itse havahduin taas tähän, kun kurkkasin itseäni peilistä.

 

 • Ja tästä aasinsillalla siihen, että täytin juuri 35-vuotta ja tajusin, etten ole käyttänyt mitään kollageeni & hyaluron -valmisteita, jotka ylläpitäisivät ihoni kuntoa mahdollisimman hyvänä. Tästä tosiasiasta ja järkytyksestä toivuttuani suuntasin vaunulenkillä suoraan uuteen, Ruoholahden kauppakeskukseen vastikään avattuun, Hehku-liikkeeseen ja ostin sieltä pullollisen Vivian beauty shottia. Aion vetää sitä 12 viikkoa putkeen ja katsoa tapahtuuko mitään muutosta ihossa. Toki ihon kuntoon vaikuttavat monet muutkin asiat, tiedän, mutta sisäisesti nautittuna vaikutuksen pitäisi olla hyvä. Väsymyksen oireet näkyvät kasvoillani samoin tein ihon harmautena ja velttoutena.

 

 • Vaihteleva väsymys on tällä hetkellä arkipäivää, enkä jaksa siitä erikseen mainita, kun minulta kysytään mitä kuuluu ja miten jaksan. ‘Comes with the package’, väsymys nyt vaan kuuluu tähän vauva-arkeen, no biggie.

 

 • Tuore inkiväärishotti on yksi parhaimmista asioista, jonka tiedän.

 

KUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZER

 

 • Minulla on ainainen matkakuume ja haaveilen auringosta ja merestä tällä hetkellä todella paljon. Ei tarvitsisi mennä edes kauas, mutta aurinko ja lämpö tekisivät terää.

 

 • Minua ärsyttää suunnattomasti tavaran paljous kotonamme. Omat vaatekasamytyt ennenkaikkea. Mikä siinä on, ettei niitä saa suoraan takaisin kaappiin tai pyykkikoriin käytön jälkeen? Onneksi sain varattua kirppispöydän toukokuulle, niin pääsen toivottavasti kaikesta ylimääräisestä eroon.

 

 • Odotan kuumeisesti sitä hetkeä, kun mahdun taas kunnolla omiin vaatteisiini. No more jersey for me..

 

 • Haaveilen uusista farkuista ja täydellisestä valkoisesta kauluspaidasta.

 

KUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZER

 

 • Esikoisemme kasvoi silmissä saman tien, kun tyttömme syntyi. Ihan uskomatonta, kuinka meidän esikoisvauvasta kasvoikin yhdessä yössä iso jätkä niin henkisesti kuin fyysisestikin!

 

 • Meidän uusi tulokas on aivan ihastuttava. Hän nukkuu hyvin ja on kaikin puolin tyytyväinen tapaus ♡. En kestä, että saimme myös tytön ja meillä on nyt kaksi ihanaa lasta. Sydän pakahtuu.

 

Translation: About a month ago I still had the balloon. Time flies. 

 

KUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZERKUULUMISIA KUUKAUSI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN_H&M STUDIO_AW16_CHAIN BLAZER

 

kuvat / photos: Dominika Montonen-Koivisto

1 Comment

 • Charlotta 08/05/2018 at 17:16

  Onpas kauniita kuvia – ja kauniisti kirjoitit myös arjesta.

  Ja hei – oli kiva tavata lauantaina <3

  x Charlotta
  http://www.charlottaeve.com/fi

  Reply
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.