14/01/2017

KUN PÄÄTÄ EI PALELLA

Oma tyyli

Kun päätä ei palellaKun päätä ei palellaKun päätä ei palellaKun päätä ei palellaKun päätä ei palellaKun päätä ei palella

 

Olen juuri se tyyppi, joka heti ensi kohtaamisen jälkeen ehdottaa lounastapaamista. Se tyyppi, joka puhuu itselleen tuttuun tapaan ehkä liiankin paljon asioista, joista ei yleensä vielä välttämättä ensi tapaamisella puhuta. Se tyyppi, joka on aidosti kiinnostunut ihmisten tarinoista ja hurmioitunut niistä. Kuinka kukakin on päätynyt sinne missä he sillä hetkellä ovat. Olen utelias ja ihmisten tarinat kiehtovat minua. Ennen kaikkea ihmisten ajatusmaailmat kiehtovat, sillä elämän kolhut ja kokemukset muokkaavat meitä juuri sellaisiksi kuin olemme, kiinnostaviksi.

 

Törmäsin viime syksynä pressipäivillä valokuvaaja Janita Autioon. Ihmiseen, joka oli ilmestynyt alalle kuin tyhjästä, mutta johon törmäsin vähän väliä niin fyysisesti kuin virtuaalisessakin maailmassa kuvakredittien kautta. Itselleni tuttuun tapaan, ehdotin, että menisimme lounaalle. Halusin ehdottomasti kuulla hänen tarinansa – mitä, missä, milloin, miksi ja miten. Ja noin puoli vuotta kestäneen kalenterijumppailun jälkeen saimme vihdoin viimein molempien superkiireiset aikataulut sovitettua yksiin. Inspiroiva keskustelutuokio kului hetkessä, tuntui kuin joku olisi pyöräyttänyt kellon viisarit eteenpäin sekunneissa. Hulluutta, uskoa tulevaan, unelmia ja rohkeutta, sitä Janitasta löytyy. Inspiroiduin ja  samastuin. Janitalle, kippis!

 

Ja kiitos Suomen H&M’n PR-tiimille lämpimästä joululahjasta. Tämä aidosta villasta valmistettu takki on pitänyt minut lämpimänä, silloinkin kun koko Suomi on ollut umpijäässä.

 

Translation: One of the greatest gifts is to meet new people on a daily basis. Janita Autio, inspiring, brave and crazy in a good way, was one of them last fall. Check her out.  

 

Kun päätä ei palella

Kun päätä ei palella
Kun päätä ei palella
Kun päätä ei palellaKun päätä ei palella

takki / coat H&M*

farkut / jeans LEVI’S

saappaat / boots FINSK

kuvat / photos Janita Autio

*saatu / sponsored

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.