16/05/2016

KUN ELÄMÄ ON YHTÄ JUHLAA

Koti & sisustus, Vauva & vauvamuoti

Viime viikko meni kiireessä ja juhliessa. Kirjaimellisesti. Tiistaina juhlittiin 30-vuotta täyttänyttä ystävää yllärisynttäreiden merkeissä. Perjantai ja lauantai hurahtivat juhliessa 1-vuotiasta poikaamme perheen, kummien ja ystävien kesken ja lauantai-iltana tuli vielä korkattua avajaisten merkeissä Kiseleffin uusi pop up store Televisio summer store. Siihen, kun vielä lisätään muutamat pr-tapahtumat, treenaamisen, työnteon ja lapsen hoidon puhumattakaan siivouksesta ja ruoan laitosta, niin soppa on valmis. Elämä on ihanaa, kun se on yhtä juhlaa. Mutta myönnettäköön, suht tyhjä kalenterikin saa hymyn huulille. Tämä viikko on viime viikkoista rauhallisempi, eikä viikonlopuksikaan ole mitään suunnitelmia. Ihanaa.

 

Translation: Last week was filled with parties, my son’s first birthday being the most important one <3. Now it’s time to chill out a bit and take it easy. 

Kun elämä on yhtä juhlaa 02Kun elämä on yhtä juhlaa 024Kun elämä on yhtä juhlaa 021Kun elämä on yhtä juhlaa 07Kun elämä on yhtä juhlaa 018 Kun elämä on yhtä juhlaa 017Kun elämä on yhtä juhlaa 016Kun elämä on yhtä juhlaa 012Kun elämä on yhtä juhlaa 09Kun elämä on yhtä juhlaa 05Kun elämä on yhtä juhlaa 022Kun elämä on yhtä juhlaa 01Kun elämä on yhtä juhlaa 03

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.