22/03/2017

KUKKIA JA KULTAA

Oma tyyli

kukkia ja kultaa_Zara dress_Chloé drew mini blackkukkia ja kultaa_Zara dress_Chloé drew mini black_All Saints leather jacket

kukkia ja kultaa_Zara dress_Chloé drew mini black_All Saints leather jacket
kukkia ja kultaa_Zara dress_Chloé drew mini black
kukkia ja kultaa_Zara dress_Zara red shoeskukkia ja kultaa_Zara dress_Chloé drew mini black kukkia ja kultaa_Zara dress_Chloé drew mini black kukkia ja kultaa_Zara dress_Chloé drew mini black

mekko / dress ZARA, nahkatakki / leather jacket ALL SAINTS

laukku / bag CHLOÉ, sormus / ring YSL, kengät / boots ZARA 

 

Vaikka oma tyylini täällä blogin puolella on usein ollut hyvinkin mustavalkoinen, neutraali ja pelkistetty, niin pukeudun myös harva se viikko värikkäisiin jakardikuvioisiin mekkoihin, housuihin ja takkeihin. Jos jakardiin on vielä onnistuttu kutomaan kultalankaa joukkoon, niin tämä harakka kiittää.

 

Ajoittain pukeutumisessani näkyvät vahvasti puolalaiset juureni. Kulttuurien sekamelskassa kasvaneena kaikki on sallittua, tai niin olen ainakin uskotellut itselleni. Niinpä välillä yhdistelen joidenkin silmään ehkä turhankin rohkeasti kuoseja ja värejä keskenään. Tässä Zaran mekossa on todella sellaista slaavimummomeininkiä, josta pidän. Rohkeita värejä, suuria kuvioita ja käsinkirjailuja.

 

PR-polakki* kiittää ja kuittaa.

 

(*Uusi lempinimeni, jonka ystäväni Jukka minulle antoi viitaten puolalaisiin juuriini ja siihen, että käyn pressitapahtumissa hänen mielestään aivan liian usein.)

 

Translation: Even though my style is often very black and white, simple and neutral I also love to wear bold prints and bright colors. 

 

kuvat / photos Dominika Montonen-Koivisto

2 Comments

 • Maija 22/03/2017 at 12:28

  No nyt ollaan asian ytimessä. PR-polakki on kyllä kuvaavin nimi ikinä.

  Reply
  • Marta 23/03/2017 at 14:40

   Niin kuulemma 😀

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.