04/11/2016

KOHTI JOULUA

Oma tyyli

kohti joulua_katri Niskanen_glitter_housutkohti joulua_katri Niskanen_glitter_housutkohti joulua_katri Niskanen_glitter_housut kohti joulua_katri Niskanen_glitter_housutkohti joulua_katri Niskanen_glitter_housutkohti joulua_katri Niskanen_glitter_housutkohti joulua_katri Niskanen_glitter_housutkohti joulua_katri Niskanen_glitter_housut

 

Kalenteri näyttää kääntyneen jo marraskuun puolelle, joka tarkoittaa vahvasti siirtymistä terästettyyn glögiin, kynttilöihin (joita poltan melkein ympäri vuoden jokatapauksessa) sekä pikkujouluaikaan. Olen jouluihminen henkeen ja vereen, rakastan joulua ja ennen kaikkea sen odotusta! Niinpä ilmoitinkin mieheni iloksi, että aion jo viritellä kaikki valot ja härpäkkeet tulevana viikonloppuna. Lisää valoa tupaan, vaikka ensilumi ihanasti jo valaiseekin näkymää ikkunasta.

 

Joulusta inspiroituneena hyppäsin glitterpöksyihini yksi kaunis aamu, ihan vain marraskuun kunniaksi. What the hell, täytyyhän elämässä olla juhlaa arkenakin. Tänään aion myös nauttia terästetystä glögistä sekä laatuajasta ystäväni kanssa. Viime viikko kun meni sairastaessa itse ja tämän viikon olen ollut kotona sairaan lapsen kanssa. Pää tarvitsee kuplivaa, punaista ja glögiä, nyt.

Translation: It’s Friday and time for wine, bubbles, glitter and friends.

 

housut / pants KATRI NISKANEN

cashmere neule / cashmere blouse LIDL

korvikset / earrings H&M

korkkarit / pumps PURA LOPEZ

kynsilakka / nail polish URBAN OUTFITTERS

kuvat / photos Domi, DMK Photography

 

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.