13/09/2016

KESÄINEN LIME

Vauva & vauvamuoti

kesäinen lime_Reimakesäinen lime_Reimakesäinen lime_Reimakesäinen lime_Reimakesäinen lime_Reima kesäinen lime_Reimakesäinen lime_Reima

 

Säät ovat olleet niin ihanan kesäiset viime viikkoina, että raikas limenvärinen kesätakki on saanut lisää käyttöaikaa syksymmälläkin.

 

Sain kesällä valita pojalleni muutamia tuotteita Reimalta ja ihastuin tähän kevyeen kesätakkiin saman tien. Takki onkin intiaanikesästä johtuen ollut kovassa käytössä koko alkusyksyn, sillä se sopii täydellisesti niin hiekkalaatikolle kuin kaupungillekin helppohoitoisuutensa takia. Takissa on UV-suoja, joten kesällä aurinkoisina, mutta viileinä kesäpäivinä takki päätyi kerta toisensa jälkeen päälle. Rehellisesti sanottuna aluksi epäilin takin hengittävyyttä, mutta se on osoittautunut sekä hengittäväksi että vettä hylkiväksi. Lisäksi lian saa pyyhkäistyä nopeasti ja kätevästi pois. Takissa on myös sekä irroitettava huppu, joka suojaa pientä päätä tarvittaessa sateelta ja tuulelta että taskut, jotka taas kätkevät sisäänsä ulkoa löydetyt aarteet, kuten kivet.

 

Pikkujätkän farkut ovat H&M’ltä, josta mielestäni löytyvät hinta-laatu-suhteeltaan parhaimmat farkut lapsille. Täydellinen skinny-malli lahkeista, mutta kuitenkin sopivasti vyötäröltä roikkuvat.

 

Translation: My little fellow’s outfit. 

 

takki / coat REIMA(*saatu)

farkut / jeans H&M

lenkkarit / shoes NIKE

kuvat / photos Marta Valtovirta

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.