22/11/2016

KAKTUS-KUUME

Koti & sisustus

kaktus-kuumekaktus-kuume-11kaktus-kuume-01kaktus-kuume-05

 

Poden tällä hetkellä todella kovaa kaktus-kuumetta! Olen aivan huumassa. Näen joka puolella kaktuksia, aivan kuten raskaana ollessani näin joka puolella raskaanaolevia naisia. Huomasiko kukaan teistä samaa ilmiötä odottaessa? Joka puolella yhtäkkiä vastaan tuli vauvoja tai mahat pystyssä kulkevia äitejä. Eikö olekin ihmeellistä miten sitä ummistaa silmänsä asioille, ennen kuin ne koskettavat, kiinnostavat tai ovat ajankohtaisia itselle.

 

Tiedän, että nyt on kovin muodikasta täyttää koti kaktuksilla, ainakin jos on sisustusblogeihin uskominen. Nyt minutkin on onnistuttu aivopesemään toden teolla. Count me in! Kotimme huutaa kaktuksia tällä hetkellä! Haluaisin täyttää kotimme erilaisilla versioilla niin olo-, kylpy- kuin maakuuhuonettakin myöten. Hmm.. ja miksipä ei porrastasanteellekin. Taaperoikäisen kotiin kyseinen kasvi ei varmastikaan ole se paras ja käytännöllisin vaihtoehto, sillä piikkien nyppimiseen otsasta kun ei nyt olisi aikaa. Mutta eikös ne lapset opi nopeasti. Se mikä sattuu, niin siihen ei uudestaan kosketa.

 

Ja ihanpa oikeasti, olen tullut siihen tulokseen, että tämä on todennäköisesti ainoa kukka, jonka onnistuisin pitämään hengissä. Siinä se vain napottaisi nättinä ruukussa. Kaktuksellehan ei tarvitse tehdä mitään.. eihän?

 

Translation: Huge obsession going on..cacti. 

 

kaktus-kuume-04kaktus-kuume-06kaktus-kuume-10kaktus-kuume-13kaktus-kuume-14

kaikki kuvat ‘koti’-kansiostani Pinterestistä / all images from my ‘home’ folder from Pinterest

3 Comments

 • Helena 20/03/2017 at 19:15

  Tuo musta “metallinen,” hylly. Mistä se on?

  Reply
  • Marta 20/03/2017 at 23:16

   Heippa Helena,

   Todella suuret pahoittelut, mutta kommenttisi on mennyt minulta ihan ohi ja jäänyt vastaamatta. Kuvat ovat inspiraatiokuvia Pinterestistä, joten en tiedä mistä kyseinen hylly on. Tiedän, että Elloksella on ollut samankaltaisia jossain vaiheessa, niinpä kannattaakin tsekata sieltä :).

   Reply
 • Susanne Schmitt 16/06/2018 at 11:13

  Where do you have the black metall console from? (Where books are in etc). Thanks!!!

  Reply
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.