07/06/2016

KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE

Kauneus & hyvinvointi

Kaikkea ei tarvitse tehdä itseKaikkea ei tarvitse tehdä itseKaikkea ei tarvitse tehdä itse

 

Luksusta. Se, kun joku toinen meikkaa sinut. Tulee oikein kotiisi asti ja tekee sinusta kauniin. Näin onnekas olin yhtenä toukokuisena lauantaina, kun ystäväni Milla, Joe Blascon ammattimeikkaaja, tuli maalaamaan kasvoni ystäviemme häitä varten. Halusin tummat silmät ja ne myös sain.

 

Mitä tästä opimme? Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Ja tämä viisaus pätee muuten aika moneen elämän osa-alueeseen. Sen olen oppinut äitinä, yrittäjänä ja puolisona. Ulkoista, ulkoista ja ulkoista, ne asiat, jotka joku muu osaa tehdä paremmin tai et vain yksinkertaisesti sillä hetkellä jaksa tehdä itse. Ei muuta tällä erää.

 

Translation: It’s luxury when someone else makes things for you, makes you beautiful. I was that lucky one Saturday morning when a friend of mine, professional make up artist at Joe Blasco, came to do my make up for our friends’ wedding. Lesson learned? Leave things to those who know them best.  

 

Kaikkea ei tarvitse tehdä itseKaikkea ei tarvitse tehdä itseKaikkea ei tarvitse tehdä itseKaikkea ei tarvitse tehdä itse Kaikkea ei tarvitse tehdä itseKaikkea ei tarvitse tehdä itse

 

kuvat / photos DMK Photography

4 Comments

 • Maija 07/06/2016 at 22:39

  Tähän kohtaan pätee kuulemani sanonta, että arkkitehti talon piirtää,insinööri rakentaa mutta kuka saa kaupaksi? Ekonomi.

  Reply
  • Marta 15/06/2016 at 16:34

   Kukapa muukaan 😉

   Reply
 • Business Woman 18/06/2016 at 17:36

  Ihan mielettömän hienoja kuvia ja meikkikin näyttää onnistuneen:)

  Reply
  • Marta 26/06/2016 at 22:33

   Kiitos. Kun on ammattilaiset apuna, niin ei voi epäonnistua 🙂

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.