29/12/2016

ISKUJEN TÄYTEISTÄ UUTTA VUOTTA!

Kauneus & hyvinvointi

iskujen täyteistä uutta vuotta

 

Joulu tuli ja meni. Fiilistelen Joulua aina niin paljon etukäteen, että heti Tapaninpäivän jälkeen minun on pakko raivata tontut ja härpäkkeet pois. Eikä puhettakaan, että kuusi jäisi Loppiaiseen saakka. Myös se saa kyytiä ja joutuu pakettiin odottamaan seuraavaa vuotta. Joulusuklaat ja herkut on tuhottava uuteen vuoteen mennessä, sillä perinteitäni noudattaen, kun kello lyö yöllä 12 ja vuosi vaihtuu, alkaa myös sokerilakkoni (lisätyn sokerin). Tänä vuonna se tulee erityisesti tarpeeseen, sillä olen huomannut olevani AIVAN koukussa. Varsinkin loppuvuonna on lähtenyt ihan lapasesta ja tuntuu, että himoitsen sokeria kuin heroiinia (ei sillä, että tietäisin miltä heroiininhimo tuntuu). Mutta ilmeisen selväksi on tullut, että olen koukussa ja pahasti. Sokerittomuudesta ja kuinka aion itseni siitä vieroittaa, lisää myöhemmin.

 

Mieheni toivotti minulle jouluaattona hyvää joulua ja iskujen täyteistä uutta vuotta!(kuvittele tähän se kauhuissaan oleva hymiö) WTF?! ajattelin. Olimme sopineet, että aikuiset eivät tänäkään vuonna ostaisi lahjoja toisilleen. Niinpä ihmeissäni avasin kirjekuoren, jonka hän ojensi minulle. Sieltä paljastui lahjoista parhain – koko kevään kestävä Hedmanin tenniskoulu!! Jess!! Asuessani ja opiskellessani Kaliforniassa kävin lukuvuoden aikana paritkin tenniskurssit ja pienenä pelasin isäni kanssa aina kun mahdollista. Kaiken kiireen keskellä tennis on vain jäänyt, mutta nyt pääsen pelaamaan joka viikko koko kevään ajan! Uusi vuosi ei voisi paremmin alkaa! Joten todellakin iskujen täyteistä uutta vuotta, ei nyrkeillä vaan mailalla! Wilsonit ja minä olemme valmiina.

 

Translation: I got a tennis course, that lasts the whole spring, as a Christmas present from my husband. Couldn’t be happier. Haven’t had the chance to play in years, but now LOVE LOVE LOVE!

 

iskujen täyteistä uutta vuotta

tennismaila / tennis racket WILSON 3LX (old)

tenniskengät / tennis shoes WILSON Yaz (old)

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.