20/02/2017

HIUKAN ETÄISYYTTÄ

Henkilökohtaista, Oma tyyli

hiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coat

 

Välillä sitä tarvitsee hiukan etäisyyttä, taukoa ja tilaa. Toisinaan enemmän ja toisinaan vähän vähemmän. Itselläni on vahvasti menossa se enemmän vaihe. Priorisointi on selkeästi osoittautunut itselleni teemaksi alkaneeseen vuoteen.

 

hiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coathiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coathiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coathiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coathiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coathiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coat

 

Olen tilanteessa, jossa puhelin on pakollinen paha. Hoidan sillä vain puhelut ja vastailen viesteihin. Tällä hetkellä itselläni on todellinen sosiaalisen median ähky ja en vain jaksa. Voi olla, että se on jo ohi huomenna, kuka tietää, mutta tällä hetkellä olen työpäivien jälkeen ja välillä aikanakin todella offline-tilassa. Huomaan, että tämän vuoden puolella olen tarvinnut etäisyyttä ja taukoa koko touhuun. Instagramissa, snapchatissa ja facebookissa pyöriminen ei millään lailla paranna elämänlaatuani, päinvastoin. Huomaan olevani paljon onnellisempi ja keskittyväni itselleni tärkeisiin asioihin paljon paremmalla intensiteetillä, kun en notku puhelin kädessä koko aikaa. Kiireinen alkuvuosi työrintamalla on vienyt kaiken aikani ja saanut sekin priorisoimaan asioita niin, että millekään turhalle ei vain ole aikaa. Enkä sano, että kaikki aika sosiaalisessa mediassa on turhaa. Ei. Tarvitsen sitä itsekin työssäni, mutta se turhanpäiväinen notkuminen on jäänyt kokonaan itseltäni pois. On ollut myös hyvä huomata, etten ole juurikaan jäänyt mistään paitsi, vaikken olekaan tykännyt jokaisesta kuvasta ja videosta. Selvästikin pieni breikki tekee hyvää ja voi olla, että jossain vaiheessa aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa taas kiinnostaa, muuta juuri nyt tarvitsen tilaa hengittää. Minulla on minun epätäydellinen, mutta ihana elämä elettävänä, jota ei edes filttereillä saa aina julkaisukelpoiseksi.

 

Translation: I’m fed up with social media at the moment, haha. Ask me in a month if I still agree. Need to take distance from it. 

 

hiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coathiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coathiukan etäisyyttä_Finsk_shoes_Katri Niskanen_coat

takkimekko / coat worn as a dress KATRI NISKANEN

nilkkurit / ankle boots FINSK

nahkalaukku / leather bag vintage find

kuvat / photos DMK Photography

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.