31/12/2015

Highlight(s) of 2015

Henkilökohtaista, Vauva & vauvamuoti

Ennenkuin vuosi vaihtuu, on aika vetää yhteenveto menneestä vuodesta.

On sanomattakin selvää, mikä oli vuoden 2015 ja koko tähänastisen elämäni kohokohta.

Nämä pienet varpaat <3

Vuoteen on mahtunut naurua, itkua, paaaaljon univelkaa, väsymystä ja mielenvaihteluita, mutta kaikki on ollut sen arvoista.

Poikamme on täydellinen. Sydän pakahtuu, emmekä voisi olla onnellisempia!

Toinen kohokohta oli ehdottomasti yhdeksän ja puolen viikon mittainen matka, jonka tämän pikkuherran kanssa teimme. Huikeaa! Vuoden alusta aloitankin matkakuvien tiputtelun tänne blogin puolelle, joten toivottavasti käytte ahkerasti katsomassa ja kommentoimassa kuvia.

Siitä puheenollen, uusi vuosi ja uudet sisällöt puhaltavat. Blogini sisältö tulee laajenemaan muodin ja matkustelun ympäriltä hyvinvointiin, kodin sisutukseen, vauvamuotiin jne. Mutta niistä lisää tarkemmin myöhemmin. Uudistamme parhaillaan sivujani, toivottavasti kaikki on pian valmista! Päivitän blogiani koko ajan ihan normaalisti, joten täällä nähdään!

Ihanaa ja onnellista Uutta Vuotta 2016 kaikille!

Pienet varpaat 01

Goes without saying what has been the highlight of this year and the highlight of my whole life.

It’s these little toes <3 We couldn’t be happier!

Have a happy New Year 2016!

Psst! New year will bring some changes in here. In addition to style, the blog will be featuring more subjects such as home interior, baby, health, well-being etc. We are currently making changes to this site and I hope everything will be ready soon. In the meanwhile I will be posting normally so please keep on coming! See you next year!

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.