22/05/2016

HEHKU

Inspiraatio, Oma tyyli, Pakko saada

HehkuHehku_kirsikkapuuHehku 01Hehku_kirsikkapuuHehku_kirsikkapuu

 

Aamuauringon ja kukkivien kirsikkapuiden yhdistelmä yllätti minut upeudellaan eräänä kauniina aamuna. Olimme auringonnousun aikaan liikkeellä, niin aikaisin, että aamukaste kasteli varpaani ruohon koskettaessa niitä. Hengityksen myötä ilmaan nousi pienen pieni höyry ja silloin, kun auringon säteet eivät oksien lävitse koskettaneet, ihoni meni kananlihalle. Auringon valo sai kirsikankukat hehkumaan, hehkumaan niin kauniina, että hetken ajan kuvittelin olevani Japanissa.

 

Kyseessä ei ollut baarin jälkeinen aamuyön kekkulointi, vaan hetken mielijohteesta kummunnut innostus kuvaussessiosta Domin kanssa. Päätimme edellisenä päivänä, että suuntaisimme auringon nousun aikaan Roihuvuoren Kirsikkapuistoon, joka tarkoitti herätystä klo 04.00. Kirsikkapuiden kukinta kestää vain vähän aikaa, joten kuvaukset oli toteutettava samantien, jos kirsikkapuita kukkineen halusi tallentaa kameralle.

 

Hehku 02Kalevala_Koru_Hehku_02Kalevala_Koru_Hehku_Kalevala_Koru_Hehku

 

Auringonvalossa kylpevät kirsikkapuun kukinnot eivät olleet ainoa hehku, johon ihastuin. Hehku, joka myös vei jalat altani ja joka oli saatava ikuistettua kameralle kuuluu nimittäin Kalevala Koru-merkille. Itselleni Kalevala Korusta muistuu samantien mieleen Sydänsormus nuoruudestani. Muistatteko? Klassikko, johon oli kiinnitetty sydän ja aina kättä heiluttaessa siitä kuului kilinä. Sormus, jota itseltäni ei sormesta löytynyt, mutta joka toiselta ystävältäni kyllä. Muita mieleeni tulevia Kalevala Koruja noilta ajoilta ovat myös Kalevankarhu-riipus, Perniön sormus ja Kuutar-riipus. Kalevala Korusta mieleeni tulvii lämpö ja ihanat muistot nuoruudestani, sillä niitä käytettiin niin rippi- kuin ylioppilasjuhlissakin. Kuulostaako tutulta, löytyykö ruudun toiselta puolelta kanssasisaria?

 

Sittemmin Kalevala Korut ovat itseltäni jääneet ja kyseinen merkki oli unohtunut minulta miltei kokonaan, kunnes törmäsin siihen jokunen tovi sitten pressipäivillä. Olin kuin puulla päähän lyöty! Merkiltähän löytyy vaikka mitä ihanuuksia, jotka ovat menneet minulta aivan ohi! Ihastuin totaalisesti Hehku-koruihin, jotka ovat tämän kevään uutuuksia. Sarja henkii mielestäni samaan aikaan vintagea, mutta yksinkertaisuudessaan myös tätä päivää. Erityisesti pronssin ja vihreän Swarovski-kristallin yhdistelmä on niin mahtava, että olin myyty samantien. Täytyy myöntää, että jos en olisi tiennyt katselevani Kalevala Koruja, kun nämä Hehku-sarjan korvikset ja riipuksen näin, en olisi osannut yhdistää kyseistä sarjaa Kalevala Koruihin, niin vahva muisto perinteisistä Kalevala Koruista minulla oli. Tiesin, että Kalevala Koru on tehnyt yhteistyötä niin Duudsonien kuin Teemu Selänteenkin kanssa, mutta olen silti todella positiivisesti yllättynyt. Viimeisin yhteistyö Suunto-merkin kanssa on mielestäni yksi mielenkiintoisimmista. Kaunis ja moderni, yksinkertainen riipus toimii niin koruna kuin kompassinakin. Arvostan, että näinkin erilaiset suomalaiset brändit tekevät yhteistyötä, osaamista hyödynnetään ja brändimielikuvia vahvistetaan. Aivan loistavaa.

 

Translation: It’s that time of the year when cherry trees blossom. We wanted to capture the morning glow with Domi and headed for the sunrise to capture these moments. When surrounded by the cherry trees for a moment I felt like being in Japan. Nevertheless, morning glow wasn’t the only glow we wanted to take pictures of. Let me introduce to you Hehku (Glow) jewelry from a Finnish brand called Kalevala Koru that has been around since 1930’s and is the leading jewelry brand in Finland. Don’t you just love the mix of bronze and Swarovski crystals? A bit of vintage vibes and modernity. Two thumbs up, I say.

 

Kalevala_Koru_HehkuHehku_kirsikkapuuKalevala_Koru_HehkuHehku_stolenstolen_backless dressHehku_kirsikkapuu_stolenstolen_backless_dress

Hehku-riipus / Hehku pendant KALEVALA KORU *

Hehku -korvakorut / Hehku earrings KALEVALA KORU * (nämä myös ovat ihanat)

mekko / dress STOLEN STOLEN

kengät / shoes JIMMY CHOO

* saatu Kalevala Korulta

kuvat / photos DMK Photography

4 Comments

 • Maija 22/05/2016 at 20:10

  Ai vitsi, kylläpä on uudet Kalevalat tutustumisen arvoisia! Tosin vieläkin tulee käytettyä noita viistoista vuotta vanhoja sormuksia, sillä juurikin tuo kilpi on hyvässä tallessa.

  Reply
  • Marta 23/05/2016 at 10:18

   No on kyllä, paljon kaikkea ihanaa! Kilpi on niin ajaton, että säilytä se forever 🙂

   Reply
 • Business Woman 26/05/2016 at 19:44

  Moikka Marta! Oli tosi mukava tutustua ja tulinkin heti tänne blogiisi kyläilemään:) Asu on muuten ihan mielettömän kaunis ja nuo Jimmy Choot saa mun sydämen jättämään lyönnin tai pari väliin <3 Nähdään taas ja mun osoite on:
  http://www.businesswomanhelsinki.com

  Reply
  • Marta 29/05/2016 at 12:48

   Moikka! Oli mukava tutustua! Kiitos, kengät ovat kaiken lisäksi ihan superhyvät jalassa. Suosittelen!
   Nähdään taas 🙂

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.