27/10/2017

HÁLO’N ENSIMMÄINEN ESIINTULO

behind the scenes

Tasan vuosi sitten se alkoi, nimittäin tiiseröinti hálo-merkistä!

 

Fiilistelen vieläkin sitä tunnetta, kun kukaan ei tiennyt, mutta merkistä kuhistiin. Se oli ihanaa, mutta tämmöiselle pr-polakille samaan aikaan myös henkisesti todella rankkaa pitää kaikki sisällä. Olimme nimittäin sopineet Jukan kanssa, että emme kertoisi kellekään ennen virallista lanseerausta, että kyseessä oli meidän kahden perustama merkki. Olisin kuitenkin halunnut aika ajoin huutaa koko maailmalle jo silloin, että “se on meidän, se on meidän!”, mutta vain harvat ja valitut tiesivät. Se oli tarkoin mietitty strategiamme, joka osoittautui aivan loistavaksi. Halusimme, että ihmiset kiinnittäisivät huomion asuihimme ja merkkiimme ja ihastuisivat tai vihaistuisivat siihen, eivätkä tekisi olettamuksia sen perusteella, ketkä merkin takana ovat.

 

Kaikki sai alkunsa The Blog Awardseista, tasan vuosi sitten, kun hálo’n ensimmäinen mittatilaustyönä tehty asu näki päivänvalon gaalan juontaneen Tuija Pehkosen päällä! Siitä alkoi hálo-merkin tiiseröinti ja lanseerausprosessi, joka kesti aina tämän vuoden toukokuun alkuun saakka, jolloin lanseerasimme virallisesti ja paljastimme itsemme.

 

Tänään juhlitaan taas blogigaalassa, eikä minulla ole vieläkään mitään haisua, mitä laitan päälle! Illalla on tehtävä nopeita päätöksiä, sillä päiväni on tänään todella kiireinen ja työntäyteinen. Viime vuoden asuuni pääset kurkistamaan täältä.

 

Translation: Hálo made its first appearance by dressing the host of The Blog Awards Finland gala, Tuija Pehkonen, last October a year ago. Back then nobody knew who were behind the hálo brand as it was our launch strategy to tease people and not to reveal ourselves until the official launch this May. Exciting moments. 

 

   

 

kuvat / photos : Janita Autio

4 Comments

 • Tuija 29/10/2017 at 11:31

  Voi mitä muistoja! <3 Tää mekko oli niiiiin upea!

  Reply
  • Marta 14/11/2017 at 17:31

   Ihania muistoja <3 Kiitos vielä ihana!

   Reply
 • MiRi 06/11/2017 at 15:33

  Todella kauniita ja ajanmukaisia vaatteita. Hálo voi todella löytää tiensä Net-a-Porteriin. Siellähän om edustettuna useita scandimerkkejä, ruotsalaisia ja tanskalaisia, joten on todella harmittanut että Suomessa ei suunnitella korkeatasoista nykymuotia. Ainoa suomalainen merkki jota olen siellä vuosien vartella nähnyt on Minna Parikka (puput) mutta sekin vain erikoismallistossa. Nyt tässä vain ihmettelen mitä on tiiseröinti ja mikä on PR-polakki. Olen aivan eri alalla enkä asu Suomessa, joten voin puolustaa tietämättömyyttäni sillä.

  Reply
  • Marta 14/11/2017 at 17:38

   Hei MiRi,

   Kiitos ihanasta palautteesta. Toivottavasti kovan työn tuloksena ja tipalla onnea pääsemme joku päivä Net-a-porteriin 🙂

   Tiiseröinnillä tarkoitin kiusoittelua / vihjailua (tulee englannin sanasta teasing). PR-polakilla taas tarkoitan itseäni, joksi yhtiökumppanini minua leikillään kutsuu. Olen puoliksi puolalainen ja henkeen ja vereen PR-ihminen. Hän sanoo minua pr-polakiksi, joka pörrää siellä sun täällä suu vaahdoten 🙂

   Ihanaa joulunodotusta sinulle.

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.