03/02/2018

hálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA

behind the scenes, Tapahtumat

hálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA_halo_Taru Marjamaahálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA_halo_Taru Marjamaa hálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA_halo_Taru Marjamaahálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA_halo_Taru Marjamaa

hálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA_halo_Taru Marjamaa
hálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA_halo_Taru Marjamaa
hálo ELLE STYLE AWARDS -GAALASSA_halo_Taru Marjamaa

Hálo‘n toinen esiintyminen The Blog Awards -gaalan ja siellä asuamme pitäneen juontaja Tuija Pehkosen jälkeen nähtiin ELLE Style Awardseissa, kun ELLE-lehden päätoimittaja Taru Marjamaa puki yllensä meidän mittatilaushaalarin.

Hauskaahan tässä oli se, että haalari oli tehty alunperin mittatilauksena laulaja Jenni Vartiaiselle. Jenni kuitenkin joutui perumaan menonsa sairastumisen vuoksi edellisenä päivänä ja satuin sattumalta törmäämään Taruun tuona samaisena aamuna. Taru ei vielä siinä vaiheessa tiennyt että me Jukan kanssa olimme hálo-merkin takana ja kun kerroin hänelle uutiset keskellä Korkeavuorenkatua sekä meistä että siitä, että puku oli osa lanseerausstrategiaamme ja se jäisi nyt käyttämättä, halusi Taru nähdä asun saman tien. Nähtyään kuvat haalarista Jennin yllä sanoi Taru haluavansa sovittaa asua itselleen. Sovimme Jukan kanssa, että jos asu sopisi täydellisesti Tarulle (mittatilaukset ovat aina tarkkoja), niin voisimme lainata asua, jos se olisi myös Jennille ok.

Puku istui Tarulle kuin nenä päähän ja Jenni näytti vihreää valoa. Häntä nimittäin harmitti niin paljon, ettei päässyt gaalaan asussamme, että halusi asun näkevän salamanvalot ja meidän lanseerausstrategian jatkuvan. Jenni, kun oli niitä harvoja, jotka tiesivät meistä jo paljon ennen kuin meillä oli yhden yhtä tuotetta edes protona valmiina. Pelkkiä ideoita ja mood boardeja seinillä.

Taru päätyi vaihtamaan jo valitsemansa asun meidän haalariin. Se oli upeaa, olin otettu! Tarkoin mietitty lanseerausstrategiamme sai jatkoa ja saimme upeaa näkyvyyttä niin gaalassa kuin sen jälkeenkin. Arvailu hálo’n perustajista vain yltyi.

Itselläni oli myös yllä hálo’n asu, josta kuvat julkaisin täällä blogin puolella jo heti gaalan jälkeen.

Ihanaa lauantaita, nyt sohvan nurkkaan katsomaan Emma-gaalaa!

 

Translation: Taru Marjamaa, Editor in Chief of ELLE Magazine Finland, wearing custom made hálo overall at ELLE Style Awards. Those were the times when nobody knew who were those mysterious people behind hálo. I was wearing our design as well, but told no one that I was the co-founder of hálo. Oh best times!

 

kuvat / photos Janita Autio

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.