29/09/2017

BLOGIN FREESAUSTA JA UUSI OSIO

hálo studio, Henkilökohtaista

 

Heippa, täällä sitä taas ollaan pitkähkön tauon jälkeen. Viimeiset viikot ovat kuluneet niin Qatarissa, Singaporessa kuin Tokiossakin. Tahti on ollut kovaa ja tällä hetkellä minut löytää Pariisista.

 

Olen miettinyt ja pähkäillyt tätä blogihommaa jo jonkin aikaa. Sitä, miten saisin tämän kokonaispaletin yrittäjänä, äitinä ja blogia pitävänä toimimaan. Sitä, miten saisin päivitettyä blogia useammin ja elämäni arkistoitua, koska niin paljon upeita ja ei niin upeita juttuja tapahtuu K O K O A J A N ja kynnys kirjoittaa on välillä suurikin, kun aikaa kuluu. Niinpä olenkin päättänyt, että alan tekemään lyhyitä päiväkirjamaisia päivityksiä useasti ja kevyesti. Kuva siellä, kuva täällä, fiiliksiä ihan vain muutamalla lauseella. Sillä muuten tämä homma ei tule toimimaan. Aika ei yksinkertaisesti riitä. Sen ovat osoittaneet viimeiset kuluneet kuukaudet. Blogin kirjoittaminen on työtä – blogisisällön miettiminen, kuvaukset, kuvien muokkaus, tekstit ja kaikki siinä ympärillä vievät julmetusti aikaa ja ottaen huomioon, että olen vasta perustanut oman vaatemerkin ja olen pienen pojan äiti, niin tulin siihen tulokseen, että tämä on ainoa keino, jos haluan pitää blogia. Ja kyllä, haluanhan minä.

 

Blogiini tehtiin vastikään pieni, kevyt päivitys. Muutokset eivät ole sinulle lukijana suuria – tekstit ovat nyt auki, joten niitä ei tarvitse klikata auki aiemmin esiintyneestä lue lisää -nappulasta. Lisäksi lisäsimme perustamaani ja omistamaani hálo-merkkiin liittyviä toimintoja kuten mainosbannereita, jotka vievät suoraan hálo’n sivuille. Hálo’n saralla tapahtuu koko ajan paljon ja haluan taltioida kaiken muistiin, sillä tässä kiireessä niistä ei millään ehdi ja muista aina nauttia. Olisi sitten myöhemmin mitä fiilistellä ja muistella. Niinpä suurin muutos lienee uudessa osiossa, joka on nimeltään TYÖ & URA. Sen alta pääset lukemaan säännöllisesti mitä työpäivieni aikana tapahtuu, mitä yrittäjänä ja äitinä olemisen arki on sekä katsastamaan hálo’n kulissien taakse. Sitä, miten merkkimme on luotu ja kuinka, yhdessä kollegani Jukan kanssa, viemme sitä maailmalle. Toivon, että se on sinullekin lukijana inspiroivaa nähdä ja kuulla, miten tätä sirkusta pyöritetään, sillä tosiasia on, että sirkusta tämä on, joka vaatii tipan hulluutta, kovaa stressinsietokykyä, mutta ennen kaikkea intohimoaYou can have it all, jos vain päätät niin!

 

Muistattehan, että minut löytää myös instagramista nimellä @marta.valtovirta, jossa elämää ilman sen kummempia filttereitä.

 

Translation: Few light changes on my site, the biggest one being TYÖ & URA (work & career) section where we dig a bit deeper into my newborn, hálo. Hope you’ll get inspired and enjoy more easy going and light blog posts ‘cause that’s the only way I can keep up with blogging, being a mother of a toddler and full time entrepreneur. 

 

KAARNA shirt dress / hálo

heels / SARGOSSA

kuvat / photos: Dominika Montonen-Koivisto

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram has returned invalid data.