02/08/2016

ARKI

Henkilökohtaista

Arki

 

Arki on täällä, ainakin melkein. Ihanaa!

 

Pidän syksystä. Syksy tarkoittaa minulle uuden alkua ihan yhtälailla kuin tammikuun ensimmäinen päivä. Normaalisti en koe syksyni alkavan 1.8., mutta tänä vuonna kyllä. Poikamme aloitti maanantaina päivähoidon ja totutteluviikko on parhaillaan menossa. Ensi viikolla arki alkaa rullamaan toden teolla. Ihan superfiilis ruudun tällä puolen. Ai että olen kaivannut säännöllisiä aikatauluja ja rutiineja!

 

Ihan tetriksen tavoin eivät aivoni vielä toimi arjen palikoiden yhteensovittamisessa, mutta I’m almost there. Olen jo esimerkiksi ihan fiiliksissä miettinyt minä päivänä treenaan mitäkin ja lähestulkoon merkannut kaiken kalenteriini. Pidän erityisesti treenaamisesta aamulla, joten teimme selkeän työnjaon mieheni kanssa. Hän vie pojan hoitoon, minä haen. Näin voin huoletta suunnitella omat treenit ja työpäiväni, kunhan olen hakemassa jätkää neljän jälkeen.

 

Suuri muutos arkeen ja työntekoon tulee myös siitä, että nyt minulla on paikka mihin mennä. Työtiloja nimittäin rempataan parhaillaan ja on ihan huippua siirtyä konkreettisesti johonkin muualle, kodin sijaan, tekemään töitä. Olen superinnoissani ja snäpissä minua seuranneet pääsivätkin todistamaan innostukseni uusista työtiloista ja tulevasta showroomista! Kotona töitä tehdessä työmoodi jää helposti koko päiväksi päälle. Nyt kuitenkin uskon, että saan kodin ja työn helpommin pidettyä erillään toisistaan ja pystyn taas rentoutumaan kotona ilman jatkuvaa stressaamista työasioista.

 

Arki

 

Olen arjen rakastaja. Erityisesti kesän jälkeen ja nyt ennenkaikkea vauvavuoden jälkeen arki on enemmän kuin tervetullutta. Mielestäni arjesta täytyy pystyä nauttimaan ainakin suurimman osan ajasta. On toki aina ihanaa, jos on jotain mitä odottaa, esimerkiksi matka tai jokin kiva ilta on luvassa, mutta jokapäiväisen elämänkin täytyy maistua hyvältä. Muuten elämä menee ohi, jos elää vain viikonloppuja varten.

 

Ihanaa arkea sinulle, sitten kun sen aika koittaa.

 

Translation: I love Fall and routines that it usually brings along. Live and love your everyday life. 

4 Comments

 • Maija 02/08/2016 at 20:54

  Elämä tapahtuu suurimmaksi osin arkena niin joten se pitää saada luistamaan:)

  Reply
  • Marta 10/08/2016 at 22:25

   Kyllä, samaa mieltä. Arjen täytyy luistaa ja siitä olisi hyvä pystyä nauttimaan.

   Reply
 • Anna R. 11/08/2016 at 14:16

  Ihanan positiivinen postaus! Mulla sama fiilis aina syksystä – uuden alun aikaa (tosin vuodenajattomassa tropiikissa ei aina tahdo tunnistaa syksyä hehe). Ja elämää ei todellakaan pidä elää viikonloppuja varten! Me ollaan itse asiassa poistettu sana “arki” meidän sanavarastosta kokonaan just sen takia, että maanantai voi olla ihan yhtä mahtava kuin lauantai 🙂

  Reply
  • Marta 23/08/2016 at 08:07

   Täysin samaa mieltä Anna! Ihanaa, että muutkin ajattelevat näin!

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.