21/05/2017

ANSAITTU VAPAA

behind the scenes, hálo studio, Oma tyyli

ANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heelsANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heelsANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heelsANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heels

 

Kulunut viikko on ollut upea! Fashion in Helsinki -tapahtuma keräsi niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin muodin ammattilaiset yhteen tällä viikolla ja osallistuimme tapahtumarikkaaseen viikkoon hálo-merkillämme. Olemme mukana Finpron Lifestyle Finland -ohjelmassa ja sen puitteissa pääsimme esittelemään mallistoamme kansainväliselle pressille ja ostajille. Kansainväliset ostaja- ja pressitapaamiset, alan seminaarit, presentaatiot, näytökset ja juhlat pitivät meidät sen verran kiireisinä, että rento viikonloppu tuli todella tarpeeseen. Saimme Antonin hoitoon appivanhemmilleni lauantaista sunnuntaihin ja vietimme todella rentoa päivää mieheni kanssa ympäri Helsinkiä.

 

ANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heelsANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heelsANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heelsANSAITTU VAPAA_hálo_shirt dress_Sargossa_heels

 

Kuvat ovat showroomiltamme ja päälläni näkyvä mekko on hálo’n KAARNA shirt dress (saatavilla myös valkoisena). Jaloissa puolestaan maailman mukavimmat Sargossat, jotka ostin viime syksynä Dotsista..iso suositus! Näissä ei jalat väsy, lupaan.

 

Translation: Past week has been super busy, yet great! Hálo is taking part of Finpro’s Lifestyle Finland program and we got a chance to meet international buyers and media throughout the week. Fashion seminars, presentations and different events kept us super busy the whole week so a super relaxed weekend with my husband was greatly appreciated. Now I’m ready for a new energetic week again! 

KAARNA paitamekko / KAARNA shirt dress hálo

korkkarit / heels SARGOSSA

kuvat / photos: Dominika Montonen-Koivisto

2 Comments

 • Westend Mum 22/05/2017 at 09:09

  Oli muuten todella hienoja! Kuten jonnekin jo kommentoin, asut näyttivät hyviltä jopa rekillä roikkuessaan 😉
  http://westendmum.fi

  Reply
  • Marta 29/05/2017 at 23:14

   Kiitos paljon, ihana kuulla <3

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Instagram has returned invalid data.